Menu
MODA

Must have komad idealan za svaku zimsku kombinaciju  

Ivica Skoko, hrvatski dizajner poznat po svojim zanimljivim modnim kreacijama, u suradnji s Perwollom ponovno potpisuje limitiranu kolekciju must have modnog detalja ove zime. Riječ je o neodoljivim čuvenim štucnama, koje su ove zime osvojile Instagram u novim modernim verzijama ovog omiljenog modnog dodatka iz 80-ih. Prva koja je imala priliku isprobati ovo limited edition izdanje štucni je poznata hrvatska modna blogerica i stilistica Barbara Repe koja je otkrila kako ih je moguće iskombinirati u raznim modnim izdanjima.

               Često viđene kao grijači nogu tijekom vježbanja pilatesa ili jazz dancea, štucne su se ponovno vratile u modu, ali ovog puta kao pravi modni detalj koji vrlo zanimljivo pristaje raznim kombinacijama za više prigoda. Upravo zato, Ivica Skoko koji jako pomno prati modne trendove s razlogom potpisuje ovo limitirano izdanje. Iznimno tople i udobne štucne dolaze u dvije boje, nježno rozoj i sivoj i mogu se savršeno uklopiti u cjelokupan outfit. Detalj dvaju cofleka na samome vrhu daje posebnu čar i čini ih još više retro. Zaljubljenica u modu, Barbara Repe prepoznatljiva po jedinstvenom modnom stilu, pokazala je kako  neodoljive štucne mogu biti savršen modni detalj u ove hladne dane. Kao bivša plesačica, Barbara je posebno oduševljena štucnama koje outfitu daju pomalo retro izgled, a odlično je pokazala kako ih uklopiti u nježne zimske kombinacije za blagdanska druženje ili kućne partije.

Osim što često prati modne revije Ivice Skoke, spoj Skokinih kreacija i Barbarinog stylinga odavno je već prepoznat  pa se i sama  nekoliko puta pronašla u ulozi modela i zabljesnula u mnogim izdanjima. Ove preslatke i neodoljive štucne dostupne su u Bipa drogerijama uz kupnju bilo koja dva Perwoll proizvoda od 2,7 litara.