Menu
MODA

Modni favoriti predstojeće sezone sniženi do 70 posto!

Zakoračili smo u rujan u kojem nas očekuje više hladnijih i kišnih dana, a period pred nama donosi i određene promjene u odabiru garderobe. Možda najveći modni izazov predstavljaju upravo jesenske kombinacije jer još uvijek nismo spremni u potpunosti se odreći prozračnih ljetnih materijala, ali prognoza nam ne ide uvijek u prilog. Srećom, u Designer Outleta Croatia stigla je jesenska kolekcija poznatih modnih brendova koja donosi savršene jesenske komade snižene do 70%.

Dok je ljeti prirodno da odabiremo lepršave materijale i svijetlije tonove, s dolaskom jeseni u prvi plan dolaze nešto zagasitije nijanse. Jesenske kombinacije ipak mogu zadržati ljetne modne elemente. U prijelaznom razdoblju najčešće se odijevamo slojevito, lagane košulje i svevremenske traperice i tenisice ili haljine iz ljetnog ormara uz koje uvijek imamo pri ruci tanki pulover ili baloner.

Muški outfiti za prijelazno razdoblje mijenjaju ljetne bermude dugim, no i dalje laganim hlačama ili trapericama, s kojima je uvijek lako upariti klasičnu ili trendi varijantu košulje. Naravno, ono što muškarcima prvo pada pod ruku kad zahladi najčešće su trenirke i tenisice koje su zbog svoje udobnosti i praktičnosti dio svakog jesenskog ormara.

Najnovija kolekcija Designer Outleta Croatia na police donosi najpoželjnije sezonske komade poznatih svjetskih brendova. Adidas, Armani Exchange, XYZ, Guess, Pepe Jeans, Europa 92, Five Star Fashion, Gant, Retro Jeans i Barbolini samo su neki iz ponude više od 100 fashion i lifestyle brendova među kojima možete pronaći it komade za nadolazeću jesen.