Menu
MODA

Mlada domaća dizajnerica ima novu divnu kolekciju majica i torbi od 100% organskog pamuka. Želimo sve!

Dizajnerica i ilustratorica, Lara Žigić, predstavlja svoju prvu mini kolekciju koju krase njene prepoznatljive ilustracije. Završila je dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a danas se bavi ilustracijama te digitalnim i grafičkim dizajnom. U slobodno vrijeme podučava jogu te kroz praksu i filozofiju joge osvještava zdrav odnos prema tijelu, prirodi i ekologiji, dok joj slično omogućuje i rad s Caspar designom iz Varaždina. Lara je s Caspar designom krenula u suradnju ovog proljeća. Kolekcija je u potpunosti izrađena u Hrvatskoj, napravljena je od organskih materijala i koristi prirodne boje. Prva kolekcija sastoji se od torbi i majica koje dolaze u 100% organskom pamuku. Ideja brenda je bila inspirirati ljude te im omogućiti da sebi i svojim bližnjima poklone kreativni odjevni predmet.

Foto: Inia Herenčić, iniaherencic.com

Prva mini kolekcija sastoji se od četiri inspirativne poruke: rest, hang on, fit feminist i breathe. Rest šalje poruku da je odmor jednako bitan kao i naporan rad. Hang on nam pomaže da se naučimo nositi s teškim životnim situacijama. Breathe upućuje na život u trenutku. Naša prošlost ne treba određivati našu sadašnjost i zasigurno ne ograničavati našu budućnost. Praćenje matrice daha vraća nas natrag u sadašnjost i trenutak u kojem živimo. Fit feminist potiče na jednakost između muškarca i žena, ali i potiče na brigu o vlastitom tijelu, umu i duhu.

Stoga ako želite inspirirati dragu osobu, poručiti joj da napravi pauzu, udane i uoči ljepotu u jednakosti muškarca i žene, ove majice i torbe su pun pogodak.

Kolekcija je dostupna od danas narudžbom na webshopu, a detalji vas čekaju na Larinom Instagram profilu.