Menu
Nekategorizirano

Miss Donut: Sva lica krafni!

Piše: Marinela Stjelja

Krafni, krafli, krofne ili pokladnice, sve su to nazivi prefinih slastica dobro nam znanih kao krafne. Upravo ova jednostavna slastica poprima nove oblike i budi nove okuse. Odlučili smo ponovo istraživati novine u Zagrebu i ugodno se smjestili u novo carstvo krafni zvano Miss Donut. Tamo se krafnama pridaje posebna pažnja tijekom cijele godine, a ne samo u vrijeme Fašnika te ih se spravlja uz zanimljive preljeve, punjenja, okuse i primamljivu dekoraciju. Mjesto možete pronaći na adresi Harambašićeva 32A u blizini Maksimira, a već neko vrijeme je otvorena i prekrasna terasu koja vas poziva da se udobno smjestite u njen hlad i uživate u sve dužim i toplijim danima.

Tako ćete prvo primijetiti jednostavnu chic dekoraciju preslatke terasice koja svoj magični doživljaj poprima navečer kad njeno drvo osvijetle  šarmantne lampice. Očarala nas je i udobna unutrašnjost prostora koja podsjeća na dnevni boravak i iznenađuje prekrasnim detaljima koje morate sami otkriti.

Fotografije: Miss Donut

Došlo je i vrijeme da prijeđemo na najvažnije! Tu ste zbog krafni, zar ne? Po pristupačnim cijenama možete naći puno vrsta krafni, što znači da će im biti teško odoljeti. Sve su jako zanimljive i mame, kako svojim okusom, tako i izgledom. Ljubitelji voćnih okusa zasigurno će uživati u Miss Nutella Strawberry, Miss Raspberry Lime and Mint ili Miss Cheesecake Strawberry. Slika govori tisuću riječi.

Za ljubitelje čokoladnog okusa tu su Nutella Glazed Donut, Miss triple Choco, Choco Crispy, a oni koji vole nešto drugačije kombinacije mogu probati Banana Cream, Miss Tiramisu, Creme brûlée ili  Oreo. I vegani dolaze na svoje s dvije Miss Vegan opcije, a onima koji traže ukusne napitke preporučujemo fine kavice, milkshakeove ili rashlađujuće koktelčiće.

Zagreb je napokon dobio svoju prvu veselu „krafnarnicu“. Zanimljivo je kako krafne možete uzeti i za van te naručiti posebno ukrašene i punjene krafne ako želite nekoga iznenaditi s originalnim poklonom. Probajte odoljeti ne okinuti fotku u tom slatkom okruženju! Jedino upozorenje je da se krafnice peku jednom dnevno i brzo rasprodaju pa preporučujemo doći ranije da uhvatite svoj mekani griz.