Menu
LJEPOTA

Mirisna elegancija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Probudite emocije parfemom L’art du parfum J’OSE

Kad je u pitanju odabir parfema, svaka pojedina priča potpuno je subjektivna. Miris koji biramo usklađujemo s trendovima, odjevnim kombinacijama, godišnjim dobom i različitim prilikama, a nerijetko ga povezujemo s karakterom i osobnošću osobe koja ga nosi. Strast za umjetnošću i ljubav prema parfemima izvor su inspiracije iz koje je nastala linija L’art du parfum laboratorija Eisenberg Paris. Vrijeme je da ponovo upoznamo mirisne kreacije Joséa Eisenberga koje su odraz njegovih snova i u koje su, prema njegovim riječima, utkane uspomene onoga tko ih nosi. Očaravajući spoj mirisa dostupan je za muškarce i za žene.

L’Art du Parfum Men J’OSE Eau de Parfum (30 ml / 415 kn; 50 ml / 645 kn; 100 ml / 975 kn)

Kultni parfem J’OSE je remek djelo samog Joséa Eisenberga. Jedinstven i elegantan trag koji ostavlja odraz je osobnosti njegova tvorca. Primamljiv, nezaboravan miris kreiran je na bazi toplih, ali snažnih nota jantara i kave koje se razvijaju u zavodljive i tajanstvene visoke note mente i pelina. J’OSE je logičan izbor svakog karakternog muškarca jer njegovu individualnost i samopouzdanje neupitno stavlja u prvi plan.

L’Art du Parfum J’OSE Eau de Parfum (30 ml / 415 kn; 50 ml / 645 kn; 100 ml / 975 kn)

J’OSE parfemska voda za žene odražava snažni karakter samouvjerene dame. Ovaj miris očarava, a žena koja ga nosi odiše samopouzdanjem i profinjenim stilom. Svježina limuna i mente prodire u osnovne note, a zatim u prvi plan dolaze aromatične esencije kave, karamele i čokolade. Cijeli dojam sjedinjen je u eleganciji jasmina i toplih nota jantara, što ovaj parfem čini savršenim odabirom za hrabre i odvažne žene koje vole biti primijećene.