Menu
LIFESTYLE

Save The Date: Mini retreat u vrtu

U Zagrebu će se u subotu, 13. travnja 2019. održati jedinstveni događaj namijenjen svima koji njeguju zdraviji stil života, ali i onima koji sebi jednostavno žele pokloniti malo kvalitetnog vremena. „Mini retreat u vrtu“ osmišljen je kao cjelojutarnje druženje u kojem se spajaju tjelovježba i uživanje u dobroj hrani, a sve se to odvija u maloj skrivenoj zelenoj oazi u srcu grada. Organizatorice „Mini retreata“ višegodišnje su food blogerice Iva (culinary postcards) i Doris (Foodoris), koje žele svojim sugrađanima pružiti priliku da bez posebnog planiranja i putovanja radi odmora „pobjegnu“ u skriveni kutak u svome gradu, u kojem će se maknuti od briga i svoje tijelo i duh napuniti dobrom energijom. Kako bi ljudi usto uživali u prirodi koja se budi, prostirke za vježbanje i blagovaonski stol odlučile su preseliti u vrt.

Ukoliko želite sebi pokloniti jedno posebno jutro, uz laganu tjelovježbu i opuštanje, i uživanje u bogatom doručku, koje će za vas pripremiti same organizatorice – Doris i Iva, prijavite se na njihov „Mini retreat u vrtu“.

Sve detalje o događaju možete pronaći na FB stranicama, a dodatne informacije potražiti slanjem emaila na [email protected].