Menu
LIFESTYLE

Megi’s Magic: Da vaša ljubav traje vječno!

Piše: Katarina Dropulić

 Planirate li vjenčanje ili samo volite unikatne buketiće i cvijeće za vaš dom ili ured, restoran ili vama neki drugi poseban kutak i dan , čaroliju koju izvode ruke mlade Marine Pranjić morate vidjeti. Ona stoji iza novog brenda na hrvatskoj sceni  Megi’s Magic, a ljubav prema šivanju je nosi već od malih nogu. Djed joj je bio krojač a majka veliki zaljubljenik u cvijeće. Nije bilo druge već ujediniti te dvije strasti u prekrasne bukete za vjenčanja, cvijeće koje će vam svaku prostoriju učiniti kreativnim kutkom. Ime je nastalo od njenog nadimka, a u fazi je smišljanja loga za svoj brend.

Marina ne koristi ljepilo, već sve sama šiva i pomno bira materijal  te dizajn svakog buketa. Njeni radovi su unikatni, za cijeli život. Ovisno o zahtjevnosti materijala i veličini buketa, za jedan buket su joj potrebna dva-tri dana. Koristi kvalitetne svilene materijale koji su mekani na dodir, trajni su te će biti idealan podsjetnik na najljepši dan vašeg života.

Posao joj je još u fazi razvoja, novih ideja ima napretek. U planu joj je proširiti svoj posao na dodatke za dizajn interijera,željela bih se ujediniti sa salonima vjenčanja,  a kako je studirala kroatistiku te oduvijek voli i pisanje  želi povezati svoje dvije ljubavi te inspirativnim kreativnim karticama uljepšati svaki dom.

Počela je organizirajući vlastito vjenčanje od početka do kraja što je uključivalo dizajn buketa, pozivnica, zahvalnica te stalaka na stolovima u dvorani. ” Stres je bio ogroman, no definitivno se isplatilo vidjevši trud svojih ruku i čuvši pohvale”- govori nam ova mlada mama. Kasnije su prijateljice krenule naručivati bukete za svoja vjenčanja,a ostalo je povijest. Njene  radove možete  pronaći na Instagram i Facebook stranici, te je kontaktirati za moguću suradnju.