Menu
LIFESTYLE / INTERVJU

Marija Gaura: Puno je više dobrih stvari koje možete učiniti za sebe i druge, nego pasti pod utjecaj negativnog razmišljanja i društva

Početkom mjeseca bili smo na vrlo zanimljivom eventu pod nazivom #astoceseloreci. Organizacija, atmosfera, hrana, dekoracija… Sve je bilo izvanredno. Volimo opuštene evente na kojima možemo upoznati nove i sresti ljude koje nismo dugo  vidjeli, izmijeniti ideje i žicati fotografa za dobru fotku… 🙂  Međutim, iza projekta #astoceseloreci stoji  mnogo više od atraktivnog materijala za društvene mreže. Zato smo popričali s jednom od osnivačica i inicijatorica projekta – Marijom Gaurom. Razgovor je  u nastavku!


Marija, nedavno je tim „Pišem ti po zidu“, razvio projekt #astoceseloreci. Prije razgovora o samom projektu, upoznaj nas s brendom „Pišem ti po zidu“ – tko stoji iza njega, zašto i kako je nastao te što ima u ponudi?

Pa bok, ovdje Marija osnivačica brenda Pišem ti po zidu koji je prije svega feel good IG profil i dok sam dio ove priče tako će i ostati. 😊 Nastali smo 2016. i već neko vrijeme smo i brend koji možete nositi na majicama kratkih rukava, duksama, hudicama, planerima i torbama. Možete nas angažirati kada pripremate djevojačku da vam napravimo custom made majicu ili plakat za mladenku. Isto tako, ako želite imati originalne uniforme u svom lokalu, restoranu, frizerskom salonu ili na svom eventu, možete nam se javiti kako bismo jedan dobar osmislili za vas. U timu smo nas tri. Jedna glumica, PR-uša i učiteljica. Svaka ima svoje zaduženje i zasad nam dobro ide. 😊 Čekamo kao i vi da vidimo što će biti dalje.

Kako je nastala ideja o projektu #astoceseloreci i koji je njegov cilj?

Ideju sam imala još prošle godine, ali realizirali smo ju ove godine. Anksioznost je bolest modernog doba i društvene mreže su jedan od uzroka te bolesti. Željeli smo upravo na Instagramu na kojem većina živi kroz filtere pokazati istinu o svakom od nas. Željeli smo predstaviti priču influencerica i motivirati pratitelje da nam se pridruže. Uspjelo je. I dalje ne mogu vjerovati. 😊

Kakve su bile reakcije influencerica kad ste ih zamolile da podijele svoje priče?

Reagirale su kao žene prije svega. Podržale su mali obrt i brend u njihovoj ideji. A isto tako, znale su da imaju što za reći selu. Zaista su sve iskreno dale dio sebe u ovu priču. Zahvalni smo svim curama koje su podijelile priču i došle na event. Hvala Click4Chic, slakipalakininasliskovicgolesmyiffyandrea, Alex MilinkovićPetra MiksikovaMariahs_Chambers, Matea MiljanmojenotemojsvijetclassifiedbeautyOrmarija i Anitaswayy.

Je li vas iznenadila činjenica da je projekt postao viralan i da su se brojne djevojke i žene samoinicijativno uključile?

Jako smo se iznenadile. Nismo bitni mi u toj priči kao pokretač. Bitni su ljudi koji su svojim pričama možda pokrenuli nečiji način razmišljana na pozitivniji put. 😊

A koja je tvoja #astoceseloreci priča?

Moja priča se nalazi ovdje. Mislim da sam sve napisala. Samo još nešto, ne padajte pod društveni strabizam. Ima puno više dobrih stvari koje možete učiniti za sebe i druge, nego li pasti pod utjecaj negativnog razmišljanja i društva.

Nakon vrlo uspješne suradnje s  influencericama i eventa #astoceseloreci, uslijedila je i treća  faza. Reci nam više o njoj i objasni kako možemo podržati vašu incijativu!

Kupnjom vizuala donirate 50 kuna za Društvo za psihološku pomoć. Vizual možete nositi na majici kratkih rukava, duksi, planeru ili torbi. Naručujete na Instagramu u DM-u.

Je li projekt trećom fazom završen ili razmišljate i o nastavku?

Priča se seli u Split i to nas jaaaako veseli. Javila nam se Udruga mladih Split i jedva čekamo vidjeti što tamo ima selo za reći! 😊