Menu
LJEPOTA

Manifaktura je novo stylish mjesto za savršenu manikuru i pedikuru

Manifakturini lakovi i trajni lakovi su manje toksični, nisu testirani na životinjama, suše se pod LED lampicom, a uklanjaju se steam-off uređajem s minimalnom količinom acetona i bez aluminijske folije.

Foto: Press

Malo je žena kojima na spomen manikure ne padnu na pamet tipse, folije, umjetni nokti, ili akrilne boje.  Odnedavno u centru Zagreba u Petrinjskoj ulici postoji Manifaktura, mali nail bar koji ne koristi ništa od spomenutog, a svejedno ga obožavaju brojne dame koje zbog dobre manikure dolaze iz svih dijelova grada. U Manifakturi možete birati između čak 60 boja kojima ćete upotpuniti  vašu manikuru, pedikuru ili – još bolje – sve odjednom. Sva kozmetika u ovom stylish nail baru je prirodna, a lakovi nisu testirani na životinjama. Nakon manikure i pedikure slijedni omiljeni dio većine posjetiteljica, a to je relaksirajući piling morskom soli te masaža dlanova, a još malo čarolije na kraju doda i kapljica mirisnog Nuxe ulja koje kožu ostavlja njegovanom i baršunastom.

Manifaktura je u Zagreb donijela kreativnost s elegantnim nail artom, preciznost i vrhunske proizvode u jednom te pokazala da možemo stati uz bok svjetskim metropolama poput Londona i New Yorka, predstavivši poznate brendove kao što su Zoya, Evo by Bio Sculpture i Bio Seaweed Gel. Upravo su Zoya lakovi  dobitnci nagrade Beauty All Star Award,a Women’s Health proglasio ih je najdugotrajnijim lakovima za nokte na svijetu. Usto, ne sadrže čak deset štetnih sastojaka koji se inače nalaze u lakovima.

Ako imate želju produžiti nokte, u Manifakturi će vam je ostvariti i to na najbolji mogući način – bez ijedne tipse. Umjesto vrlo štetnim tipsama koje uništavaju ploču nokta, učinit će to pomoću šablona ili Polygelom, koji spaja osobnosti akrila i gela, ali ustvari ne sadrži akril.

Ono što Manifakturu dodatno čini posebnom jest i činjenica da je prvi nail bar u Hrvatskoj koji za skidanje trajnog laka ne koristi soak-off tekućinu i aluminijsku foliju, a koja nerijetko izaziva neugodne alergije. Trajni će vam lak brzo i bezbolno ukloniti steam-off uređajem sa zaista minimalnom količinom acetona.

Katarina Baban

Manifakturu su kao svoje omiljeno mjesto zdravog i prirodnog uljepšavanja noktiju odabrale zagrebačke it cure i naše poznate dame poput pjevačice Danijele Martinović, PR savjetnice i kolumnistice Nane Nadarević te glumice Katarine Baban.