Menu
LIFESTYLE

Mali party za osobito važne male ljude!

Kada nas pitate možemo li pretvoriti vaše želje u stvarnost, naš je odgovor gotovo uvijek – DA! Zašto je tome tako?  Mi smo svoju želju ostvarili, otvorili smo ovaj prostor gdje kreativnost dolazi do srca onih koji slave poseban dan u svom životu.  Mi smo svoju želju ostvarili kada smo od jedne maštarije pokrenuli posao koji je do sada razveselio stotine.

Fotografije: Marija Gaura

“Naša je prva misao bila zabaviti se i uz naše stalne poslove imati onaj koji će nas opustiti i pokazati tko smo zapravo. Kreativci, poduzetnici, animator i organizatori. Mi smo Nevena , Benjamin i Maja. Kroz ovo maleno upoznavanje ću vas voditi ja, Nevena. U jednom trenutku kada sam ostala  bez posla ( radila sam u jednoj event agenciji), došla sam doma i razmišljala što ću? Jako su me zanimala organizacija događaja koja bi bila kreativno popraćena obzirom da sam kreativac, apsolutno vizualni tip (ambalaža mi može sve prodati ako me privuče)”, započela je svoju priču Nevena.

Nevena je mama sada već velike curke, a Maja i Ben su godinu dana u braku. Ben je taj koji pokreće stvari sa svojim idejama i poslovnim potezima koje rijetko tko odluči napraviti. Maja je kreativac i ona koja zna gdje što nabaviti i po najnižim i najvišim cijenama. Zna što je u trendu i što klinci vole. Nevena s iskustvom u vođenju tima i organizaciji postaje nekako spontano – šefika. Šalu na stranu, Nevena dogovara većinu rođendana, postavlja uvjete poslovanja, uvodi nove trendove u komunikaciji i prati trendove u komunikaciji koje primjenjuje u radu i kreativnom izražavanju u dekoracijama koje s Majom priprema s velikom ljubavi.

Kako je nastao Mali Party?

“Razmišljala sam, kao mama, kako moje dijete nikada nije slavilo rođendan u igraonici jer su mi ta mjesta uglavno sva ista, smještena u nekakve garaže, podrume itd.. I uglavnom lišena lijepih, pastelnih, svijetlih boja, bez svijetla, i uvijek ista za svakog slavljenika.

Prvi Lenin rođendan imao je temu „Pariz“ pa smo tako doma pozvali nekoliko prijatelja, pripremila sam cupcakese, ukrasila stol i stan, prilagodila tortu temi…i tako je sve počelo. Nakon toga je krenulo dekoriranje rođendana djeci mojih prijatelja.

U međuvremenu sam krenula organizirati rođendane U NC Šalati, stekla iskustvo u radu s djecom, susrela se sa problematikom, raznolikim ljudima, djecom…

Tamo sam upoznala Benjamina, dečka koji je prvi pokrenuo Bubble football u Hrvatskoj. Zajedno smo organizirali nekoliko rođendana, a zajedničko nam je bilo to što želimo nešto novo, nešto drugačije, volimo raditi, a prije svega volimo raditi s djecom.

Moj plan bio je osnovati agenciju koja bi se bavila dekoriranjem dječjih rođendana bilo gdje klijent želi. Ništa novo, ali kod nas toga baš i nema. Nekako sam počela u realizaciju ali ubrzo sam shvatila kako ljudima treba prostor. Možda ne bi bilo loše naći neki lijep prostor sa puno svjetla. Uredila bi ga kao dnevni boravak, ne želim da izgleda kao igraonica i želim da naši klijenti budu djeca od prve godine života pa nadalje….

Našla sam prostor. Tu, u kvartu, sasvim slučajno. Ali ima i 5 drugih igraonica tu, je li konkurencija prevelika? Nije, jer ja želim nešto skroz drugačije. Hm…

Jednom prilikom srela sam se s Benijem i rekla mu da sam vidjela neki prostor. Nedugo zatim mi se javio i nekako smo se našli u ideji da to zajedno pokrenemo. Ja, on i Maja njegova cura (sad žena).

Tako je Mali party krenuo sa radom, radili smo tematske rođendane besplatno kako bi ljudima pokazali što nudimo, a najbitnije od svega došli su do srdaca mališana. Ipak, Mali party je event i decor  Naši mali klijenti su različite dobi, i vole doći kod nas, smišljaju svoje rođendanske teme, a mi dajemo sve od sebe da ih ne iznevjerimo. Oni su nam bitni, njihov rođendan je njima najvažniji, jako su uzbuđeni oko toga, a naš cilj je poštedjeti roditelje stresa, ugoditi slavljenicima i ostati u njihovim uspomenama kao nešto sretno i veselo!

Ono što Mali Party nudi jest prostor za slavlje dječijih rođendana, dnevni boravak, učenje engleskog jezika, pomoć pri učenju, dekoracije za rođendane, razne kreativne, likovne i dramske radionice. Jednako tako dekoracije mogu dostaviti na bilo koju adresu i u bilo kakvom drugom prostoru pripremiti kreativni kutak koji će razvesliti slavljenika i goste.

Cilj je jednostavan – raditi nešto u čemu uživamo! Sve je uvijek veselo, puno je boja, djece, veselja i uvijek je nečiji rođendan!