Menu
LIFESTYLE

U veljaču s Malim lažima

Piše: Ines Vuković

Za sve ljubitelje serija, onih koji imaju slobodnog vremena ili samo traže način kako se opustiti donosimo odlične vijesti. Na male ekrane dolazi serija snimljena prema romanu Male laži Liane Moriarty, isprepletena odličnom fabulom, a sve se zapravo vrti oko malih laži koje govorimo kako bismo izbjegli, uljepšali i preživjeli bolnu istinu.

Ubojstvo, tragična nesreća ili samo loše odluke roditelja? Ono što je neosporno jest da je netko mrtav.

Na prvu sasvim običan i normalan život u kalifornijskom gradu Montereyju, ali kako odmiče radnja otkrivaju se brojne tajne, istina se okreće u laž i polako se otkriva mračna pozadina priče koja kulminira ubojstvom.

Madeline je lik kojeg opisuje hrabrost, oslonac, na kojeg se može računati u bilo kakvoj situaciji. Celeste je tip žene koja odvraća svu pažnju svojom ljepotom, ali plaća cijenu zbog svojih iluzija o savršenosti.  Nova u gradu, Jane, mlada mama koju u početku svi mijenjaju za dadilju, pojavljuje se sa puno tajni i tuge. Ove tri žene, potpuno različite, svaka vodi svoj život a završavaju  na istom mjestu.

Odlična zvjezdana postava koju predvode Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz i neodoljiv skandinavski glumac Alexander Skarsgard.

Svaka mala, bijela laž pomoću koje lakše preživljavamo svakodnevicu lako može rezultirati nevjerojatnim dramskim zapletom…

Serija je na HBO-u od 20. veljače!