Menu
MODA

Lunaria otvorila svoja treća vrata

Fani Čapalija, Andrea Šušnjara, Žanamari Lalić, Anamarija Asanović, Monika Sablić, Gianna Apostolski, Renata Lovrinčević Buljan te mnoge druge poznate dame nisu skrivale svoje oduševljene bogatim Lunaria asortimanom

Sve pripadnice nježnijeg spola od sada ženstveno, senzualno i kvalitetno donje rublje mogu pronaći na još jednoj adresi na kojoj se smjestila treća Lunaria prodavaonica.

Tonći Čerina

Lunaria je brand koji se nametnuo vrhunskom kvalitetom i u kratkom vremenu postao nezaobilazno mjesto kupnje donjeg rublja za cijelu obitelj. Moderne kolekcije zadovoljiti će i najosvještenije kupce koji čak i u trenucima opuštanja žele biti lijepo odjeveni. Da donje rublje ima posebnu čar i da je ženama jako važno kako se u njemu osjećaju, svjedoče brojne zadovoljne klijentice koje svoje intimne kombinacije pronalaze u Lunarii. Svoje favorite pronašle su i naše poznate dame poput Fani Čapalije, Andree Šušnjare, Žanamari Lalić, Anamarije Asanović, Monike Sablić, Gianne Apostolski, Renate Lovrinčević Buljan, Marije Pirić, Sandre Ledenko, Nede Makjanić Kunić, Ines Nosić, Barbare Kurtović koje nisu skrivale oduševljenje bogatim i divnim asortimanom.

U posebnim linijama su modeli korzeta i grudnjaka te izbor vrhunskih talijanskih kupaćih kostima koji najavljuju ljeto koje samo što nije. Lunaria linije su i idealan poklon za predstojeći Majčin dan, rođendan, djevojačku ili neobavezan znak pažnje kojem će se svaka žena razveseliti.

Lunaria će već nakon prve posjete postati omiljeno mjesto kupnje donjeg rublja i pidžama za cijelu obitelj i za sve generacije. Najfiniji materijali, visoka kvaliteta izrade i vrlo povoljne cijene, učiniti će trgovinu Lunaria u Tommijevom Hipermarketu u Solinu na adresi Antuna Gustava Matoša 29, nezaobilaznim mjestom kupnje. Cijelu priču oko otvorenja dodatno je upotpunila humanitarna nota pod nazivom „Slikaj srcem“, gdje su se gosti imali priliku fotografirati i samim time, svojom jednom objavom iste na društvenim mrežama, donirati 1 kunu Zavodu za urologiju – KBC Split. Akcija traje do 31.05.2019. godine.