Menu
LJEPOTA

Luksuzne mirisne esencije iz Eisenberga

Dobitna kombinacija mirisnih nota za savršen ljetni parfem

Odabir parfema otkriva puno toga o onome tko ga nosi. Mirisi koje biramo usko su povezani s našim osjećajima i uspomenama i obraćaju se direktno osjetilima. U ljetnim danima najpoželjniji su oni vedrih, osvježavajućih i prozračnih nota koji svojom mirisom usklađuju duh i tijelo s godišnjim dobom. Linija mirisa Les Orientaux Latins pariškog laboratorija Eisenberg na jedinstven i sofisticiran način spaja diskreciju francuske tradicije cvijeća s moći i bogatstvom orijentalne kulture. Senzualna kombinacija citrusa i voća u visokim notama savršen su izbor ljetnih mirisa koji će probuditi strasti i osjetila.

SECRET II JARDIN DES SENS (749 kn/30 ml; 899 kn/50 ml; 1125 kn/100 ml)

Parfemska voda Jardin des sens iz linije Les Orientaux Latins donosi ljetnu raskoš visokih nota grejpa, mandarina, šljiva i malina inspiriranu sanjarenjem u mediteranskom vrtu uz mirise koji bude osjetila.  Jardin des sens ostavlja trag preplavljen tisućama nijansi i mirisa cvjetova jasmina i ruže oživljavajući savršenu harmoniju emocija u tople ljetne dane. Drvenaste note sandalovine i cedrovine leže na bazi vanilije i jantara i obogaćuju ovu bezvremensku kombinaciju mirisa. Ekskluzivne esencije ovog Eisenberg Paris očaravajućeg mirisa razmazit će vaša osjetila kako bi osjetili bliskost s prirodom i svim njenim ljepotama.

Luksuzni parfemi i ostali EISENBERG Paris proizvodi dostupni su u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr