Menu
LIFESTYLE

‘Love Life’: Nova HBO serija idealna za bingeanje

Ako vam ‘Love Life’ još nije na popisu serija koje želite pogledati tijekom ovog ljeta – odmah to promijenite. ‘Love Life’ (Ljubavni život) s Annom Kendrick u glavnoj ulozi, ima 10 polusatnih epizoda koje su dušu dale za bingeanje s frendicama.

Foto: Pinterest

Radi se o seriji koja će vas svakom novom epizodom navesti da promislite o bivšim i sadašnjim odnosima s ljudima koje ste tijekom života voljeli. I to ne na onaj način na koji romantične komedije inače navode da razmišljate – površno, u trenutku, anegdotalno. Uz ‘Love Life’ ćete se, nekad s grčem, nekad sa sjetom, a nekad s velikom radošću, sjetiti prvih velikih ljubavi, veza, ali i najvećih razočaranja i to onih koje ste iskusili ne samo s partnerima, nego i s prijateljicama, mamama, sestrama i svima onima koji su vam bili značajni u nekom razdoblju života.

Situacije u kojima se Darby (Anna Kendrick) nalazi tijekom otprilike jednog desetljeća koje serija tematizira, možda nisu nimalo slične konkretnim situacijama u kojima ste se same našle, ali osjećaji koje serija evocira su upravo oni koje ste osjećale ili osjećate. Rekli bismo da je ‘Love Life’ neki mix ‘Seksa i grada’ i ‘Girls’, koji vjerojatno neće zadobiti kultni status koji dvije spomenute serije imaju, ali će biti odličan podsjetnik da je neuspjeh – u svim aspektima – sastavni dio života, ali i da se najljepše priče događaju onda kad to najmanje očekujemo. Koliko god klišejizirano zvučalo.