Menu
GASTRO

Londonske kavanice za beskrajno uživanje

Ako planirate vaš prvi put u London ili vam trebaju nove ideje za najljepša londonska mjesta koja itekako vrijedi posjetiti ukoliko volite uživati u savršenoj kavi i kolačima, čitajte dalje!

Izdvojili smo nekoliko prekrasno uređenih mjesta koja oduzimaju dah i zovu da u njima iskoristite onaj jedan “cheat day” u mjesecu. Ili tjednu.

1.Peggy Porschen

Za kolače koja ova slastičarnica poslužuje, Vanity Fair je imao samo tri slatke riječi: “Najbolji na svijetu!” Nama sasvim dovoljno da ju stavimo na popis mjesta koja obavezno moramo posjetiti prilikom idućeg puta u britansku prijestolnicu.

2. Hej Coffee

Eksterijer Hej cafea jednako je predivan kao njegov interijer. Ovisno o godišnjem dobu i blagdanima, na ulazu će vas dočekati cvijeće i različite dekoracije, koje će dodatno pripomoći ionako odličnom dojmu kojeg Hej ostavlja.

 

3. Brickwood Coffee & Bread

Dodat ćemo samo da ćete ih prepoznati po zanimljivim sloganima ispisanim kredom na ploči ispred kafića, poput: “Decaf only works if you throw it at people”, “Coffee: Because anger management is too expensive” ili “We love coffee as much as Kanye loves Kanye”.

 

4. Tap Coffee

Među brojnim recenzijama ovog slatkog mjesta za kavu i doručak, našla se i jedna koja kaže: “Prestanite razočarano šetati Londonom u potrazi za dobrom kavom. Uputite se ravno u Tap Coffee u SoHou jer su tamo atmosfera, usluga i kava sjajni!”

Friday vibes ??☕#coffee #tapcoffee ☕ #coffeeshop #londonlife #london #soho #lifstyle #thisislondon

A photo posted by TAP Coffee (@tapcoffee) on

5. Farm Girl Cafe

Slika govori tisuću riječi.

Decisions, decisions… @pearlandgroove and Benoit's favourite vegan donuts. GET IN MA BELLY. ? @thehonestshruth

A photo posted by Farm Girl Cafe (@farmgirlcafe) on