Menu
LJEPOTA / MODA

Ljubav na noktima: Manikure inspirirane Danom zaljubljenih

Klasična crvena manikura je savršena za svaki dan u godini, ali na jedan datum možete je učiniti još posebnijom. Bile zaljubljene ili ne, uljepšajte si Valentinovoobožavanom crvenom manikurom s prigodnim twistom. Inspiraciju ne treba daleko tražiti jer zagrebački nail bar Manifaktura ima devet genijalnih prijedloga.

Ove je godine sve u znaku savršene kombinacije ružičaste i crvene. U trendu je color blocking na bezbroj različitih načina – od „pomaknutog“ frencha preko slatkih točkica i romantičnih srca do elegantnog polukruga i zanimljivog nail arta geometrijskog dizajna.

Postoji samo jedna slatka muka – jako ćete se teško odlučiti za idealne nijanse ružičaste i crvene jer je nedavno ponuda upotpunjena brojnim novim bojama

U trendu su sve dužine i oblici noktiju, ovisno o željama, prigodama i stilu života, a jedino što sasvim izlazi iz mode su neprirodno dugi nokti i korištenje tipsi koje dugotrajno uništavaju ploču nokta. U Manifakturi, umjesto tipsama, možete produžiti nokte pomoću šablona ili Polygelom, koji spaja osobnosti akrila i gela, ali ustvari ne sadrži akril.

Za one koji to još ne znaju, Manifakturini lakovi i trajni lakovi su manje toksični, nisu testirani na životinjama, suše se pod LED lampom, a uklanjaju se steam-off uređajem s minimalnom količinom acetona i bez aluminijske folije. Na kraju svakog rituala uljepšavanja, slijedi relaksirajući piling morskom soli te masaža dlanova i njega mirisnim Nuxe uljem za baršunastu i ljepšu kožu.

Posebni dani poput Dana zaljubljenih idealni su za male znakove pažnje, pa u ovom posebnom nal baru možete pronaći i prigodne poklon – bonove za sve usluge.

Manifaktura se nalazi u Petrinjskoj 28, a već je dugo prvi izbor uljepšavanja Katarine Baban, Ecije Ojdanić, Semente Rajhard i mnogih drugih poznatih i omiljenih lica.