Menu
LIFESTYLE / KULTURA

Ljetna pozornica Tuškanac

Za sve obožavatelje SF-a imamo odličnu vijest jer upravo danas (9.8.) počinje tjedan posvećen filmovima znanstvene fantastike i super herojima na ljetnoj pozornici Tuškanac. Za one koji nekim čudom ne znaju, sama pozornica smještena je u šumi tako da je apsolutni spas od vrućeg zagrebačkog asfalta, pa će tako  svi zainteresirani od 9.8. do nedjelje 13.8. moći uživati u posebnom doživljaju Wonder Women ili Spidermana okruženi ljepotom prirode u samom centru Zagreba.

Međutim, kako ne bi bilo diskriminacije među ljubiteljima kinematografije, poslije tjedna SF-a na ljetnu pozornicu dolaze filmski klasici na temu glazbe, stoga se možda sami Tuškanac pretvori u veliku plesnu pozornicu. Donosimo vam raspored svih projekcija koje traju do 20.08., a u slučaju promjena ili za neke dodatne informacije slobodno se informirajte na facebook stranici Ljetna pozornica Tuškanac.

Sve projekcije počinju  u 21:30, a cijena ulaznice  je 25 kn.

Vjerujemo da će ekipa iz Zagreba u ovom vrućem kolovozu znati sebi priuštiti obećavajuću turu zabave jer nije strano kako ljeta u Zagrebu postaju sve više i više puna zanimljivih događaja kojima svjedoče i ulice pune turista. Zato otiđite na plesnjak na Zrinjevac, a potom na smirenje pulsa u oazu mira i zabave na Tuškancu. Have fun!

Fotografije: Službena facebook stranica