Menu
MODA

Kraljica Hrvatske neodoljiva u novoj kampanji Ivice Skoke

Foto: Franjo Matković & Senja Vild

Neopterećena elegancija, riječi su s kojima kralj glamuroznih haljina, Ivica Skoko, opisuje novu kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2019. prikazanu na proteklom Bipa FASHION.HR-u gdje je prikupio ovacije prepunog gledališta. U svom veličanstvenom, raskošnom i romantičnom smislu sažeo je poruku o buđenju proljeća i tako još jednom pokazao majstorsko umijeće čije su haljine prava umjetnička djela.

Iznimno nježne i lepršave haljine oživjele su pred objektivom modnih fotografa Franje Matkovića i Senje Vild s novom kraljicom Hrvatske Emom Gračan kao zaštitnim licem kampanje. Prelijepa Ema neodoljivo je ljupka i izazovna u kreacijama poznatog dizajnera. Nova je kolekcija senzualna modna priča zavijena u novom ruhu pa ne čudi da u vizualima kampanje dominira spektar boja morskog plavetnila. Skokine haljine, raskošne i elegantne savršeno se uklapaju u duge ljetne noći obasjane samo zvijezdama jer ova je kolekcija prije svega romantična. Haljine su u svjetlijim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom, koji je obogaćen savršeno izrađenim ružama, lameom i šljokicama. Bogatstvo uzoraka i boja može se pronaći u nijansama koje su za Skoku netipične, ali koje je savršeno uklopio u svoju viziju glamurozne, veličanstvene žene. Novom kolekcijom vladaju haljine koje mogu biti i za dnevne i večernje varijante, duge do poda idealne kako bi istaknule eleganciju i ženstvenost.

Kampanja je nastala u suradnji s brandom Schweppes, a snimljena je na otoku Krku u Malinskoj, u prekrasnom ambijentu Contessa Villas. Za frizuru Eme Gračan (Tijara Model Management) je zaslužan Pervan Hair Salon, dok dramatičan make up potpisuje Ivana Bilandžija Billy.