Menu
LIFESTYLE / MODA

Kolekcija narukvica sa stavom u potpisu Shhhefice i Frajerice

Ima li što impresivnije od samopouzdane i snažne žene? U želji da podsjete žene na njihovu unutarnju snagu i osnaže njihove buduće pothvate, Tanja Džido, koja stoji iza brenda Shhhefica i Vesna Zadro, osnivačica „Frajerica Handcrafted Jewelry” kreirale su limitiranu kolekciju narukvica „Power.“ pod krilaticom „Moć je u tebi“.

Narukvice su izrađene ručno od poludragog kamenja oniksa i ahata, koji simboliziraju snagu, hrabrost i pozitivne promjene, a dostupne su u tri različite dominantne boje: crnoj, sivoj i rozoj. Crna donosi iznimnu hrabrost i razboritost, siva potrebne promjene, a roza mir, blagostanje i sreću u dobicima.

Ovisno o tome što vam najviše treba, ove narukvice će vam biti saveznik u borbi za ostvarenje vaših snova i svakodnevni podsjetnik da je moć u vama!

U suradnji s brendovima Shhhefica i Frajerica Handcrafted Jewelry, jednu sretnu čitateljicu nagradit ćemo crnom narukvicom od onixa.

Da bi je osvojila, trebaš u komentaru na objavu na našoj FB stranici podijeliti koja se novogodišnja odluka najviše ponavlja na tvom popisu kroz godine i zašto. Najkreativniji odgovor osvaja narukvicu koja će te osnažiti u konačnom ostvarenju tvoje novogodišnje odluke!