Menu
MODA

Koje boje zauzimaju modni tron ovog proljeća?

osljednjih nekoliko sezona mogli smo vidjeti kako su neutralne boje zauzele modni tron te poharale modne piste, ali i naše ormare. Dolaskom proljeća vrijeme je da se odmaknemo od bež i sivih tonova te prigrlimo jedan od upečatljivijih trendova kao što su neonske i vibrantne boje koje smo mogli vidjeti u streetstyle kombinacijama Kim Kardashian, ali i elegantnim odijelima Blake Lively. Jarke i vibrantne boje ponekad mogu biti zastrašujuće te zahtijevaju malo navikavanja s obzirom na to koliko dugo su u fokusu nježnije boje. Za sve koji su još u procesu navikavanja Havaianas je pripremio nove modele kultnih SLIM i TOP kolekcija koji mogu biti idealan šareni detalj za  podizanje svakog outfita, ali i raspoloženja.

Havaianasice su praktičan izbor za prijelaz na proljetnu i ljetnu modu te unošenje „živih“ boja u ormare. Ipak su japanke ovogodišnji comfy hit koji više nije namijenjen samo za plažu već modne i gradske piste.  Nove SLIM i TOP kolekcije donose predivne modele u svim duginim bojama. TOP unisex kolekcija jedan je od svjetskih bestselera zahvaljujući kombinaciji minimalističkog i jednostavnog izgleda te izboru boja od crnih klasičnih do ludih neonskih žutih i zelenih koje su jedan od ovogodišnjih favorita.

SLIM kolekcija jedna je od omiljenih među djevojkama zbog svojeg prepoznatljivog ženstvenog izgleda. Ove godine paleta boja je zaista raznovrsna.

Zaljubljenice u zemljane i neutralne tonove neće ostati razočarane kao niti sve djevojke sklone eksperimentiranju i isprobavanju trendova kada ugledaju upečatljive modele u hot pink ili vibrantnoj narančastoj nijansi.

Obje kolekcije prate veseli i optimistični duh Havaianasa te njihovu prepoznatljivu kvalitetu, udobnost te vrhunsku izradu od otporne gume koja čuva nogu.