Menu
MODA

Karla osvaja svemirska modna prostranstva

I na Mjesecu postoji modni život! Karla novom kampanjom proljeće-ljeto 2019. obilježava jubilarnu, 50. obljetnicu stupanja čovjeka na Mjesec i odaje počast eri sci-fi filmova, u čijem stilu predstavlja glavne modne trendove.Svemir je tako postao okruženje koje, ukrašeno bojama i (ne)bojama, eklektičnim modelima i detaljima,ostavlja bez daha.Ova jedinstvena modna priča izgleda nestvarno dobro, a hod po Mjesecu vam je nadohvat ruke.

Karla kampanju potpisuju: fotografija: Mladen Šarić, stilist: Borut Mihalić, video: Timy Šarec

Svemirske (ne)boje – srebrna i bijela, logično su se nametnule kao glavni tonovi koje morate uvrstiti u svoju odjevnu odiseju.U trendu su perspeks Fabi sandale s blok petom, koje će možda ponajviše obilježiti ovu modnu sezonu, baš kao i nestvarne Pura Lopez kroko-srebrne štikle, koje ostavljaju bez daha. Oba modela savršeno nadopunjuje Coccinelle torbica čiji model nosi ime princeze Zvjezdanih ratova – Leie.

Ipak jedan od najhrabrijih modnih poteza sezone moglo bi biti otkrivanje sadržaja svoje torbice. Prozirni, PVC elementi popularnih modela Coccinelle Ambrine i Marc Jacobs Jelly Snapshot uvode nas u zabavnu modnu igru, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a u kombinaciji s Fabio Rusconi natikačama stvorene su za otkrivanje svemirskih prostranstava.

Nisu samo cipele s visokim potpeticama atraktivne za hod po mjesečini. Tosca Blu tenisice ukrašene krupnim šljokicama i Marc Jacobs popularne „scuba“ tenisice idealne su za cjelodnevnu aktivnost, a uz Coccinelle Arlettis, torbicu zanimljivog, futurističkog dizajna, izgledat ćete kao da ste upravo sletjeli iz druge modne galaksije.

Sunčani upliv u naoko hladan Mjesec pružaju najpopularnije sandale sezone – Giancarlo Paoli „slingback“ koje odašilju predivnu poruku ljubavi iz modnog svemira dok Tory Burch, Furla i Marc Jacobs zanimljivim modelima torbica daju poseban naglasak ovom jedinstvenom modnom izričaju.

Zakoračite i vi ovog proljeća u novu modnu galaksiju i prepustite se mašti u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili u novoj web trgovini www.karla.hr s besplatnom dostavom. I neka vam svemir budenova modna granica!