Menu
GASTRO

Iskoristite priliku koja dobro zvuči

Ne propustite promociju Julius Meinl Inspresso paketa u odabranim Konzum trgovinama, te Interspar, Elipso i Svijet media prodajnim mjestima, uštedite 100 kuna, uključite se u kampanju «Napišite stih za glazbeni hit» i na dar vam šaljemo bluetooth zvučnik. Promocija traje do 10. travnja ili isteka zaliha.

Inspiracija stanuje u šalici Julius Meinl espressa. Zato ne propustite jedinstvenu promociju u odabranim Konzum trgovinama, te Interspar, Elipso i Svijet media prodajnim mjestima, gdje možete uštedjeti stotinu kuna, pri kupnji Julius Meinl Inspresso paketa.

Napišite stih na temu «Bolji dan» na predviđeno mjesto u letku, koji ćete pronaći pored Inspresso starter paketa u trgovinama, te sa slikom računa pošaljete na e-mail adresu: [email protected], a Julius Meinl vam na dar šalje ibluetooth zvučnik.

U Starter paketu nalazi se aparat za kav s kapsulama, dvije dizajnerske espresso šalice te ukupno šezdeset Inspresso kapsula, kompatibilnih i s Nespresso aparatima, koje donose tri vrste okusa vrhunskih arabica:

  • Espresso Crema kombinacijaje vrhunske arabice iz Nikaragve i Hondurasa, bogatog tijela, intenzivnog okusa i uravnotežene kiselosti.
  • Ristretto Intenso spoj je južnoameričke i istočnoafričke arabice, snažnog intenzivnog okusa.
  • Lungo Classico je, pak, jedinstvena 100% arabica iz Brazila i Kolumbije umjerene jačine, blagog intenziteta i kiselosti.
Inspresso starter paket je sada dostupan po cijeni od *699 kuna. Promocija vrijedi do 10. travnja ili do isteka zaliha. Više informacija potražite na www.meinlcoffee.com/hr
*Navedena cijena je informativnog karaktera. Prodavatelj zadržava pravo definiranja krajnje maloprodajne cijene.