Menu
GASTRO

Julius Meinl Cold Brew – Čisti užitak u kavi!

Pripremljen od najfinijih zrna krupno mljevene 100% Arabice i svježe, hladne vode, Julius Meinl Cold Brew priprema se tijekom 12 sati kako bi se dobio čisti užitak u kavi – vrhunski hladni napitak neodoljive arome i nježne, prirodne slatkoće.

Foto: Promo

Julius Meinl proširio je ponudu svojih napitaka i predstavio jedinstvenu inovaciju u pripremi kave – Cold Brew. Za pripremu ovog vrhunskog, osvježavajućeg napitka razvijena je nova mješavina Cold Brew kave s obzirom na to da je riječ o jedinstvenoj metodi pripreme kave dugom, hladnom ekstrakcijom.

Julius Meinl Cold Brew napitak priprema se, stoga, od najfinije 100% Arabice čija su zrnca pažljivo odabrana s najcjenjenijih plantaža kave iz Nikaragve, Kolumbije, Brazila i Indije čime se osigurao pun okus kave s elegantnom slatkoćom i voćnim notama, a regulirala kiselost. Povrh toga, ovakva se Arabica krupno melje samo za potrebe pripreme Cold Brew napitka. Naime, priprema Julius Meinl Cold Brew napitka dugotrajan je proces za koji je potrebno čak 12 sati tijekom kojih se, uz pomoć svježe vode, dugom, hladnom ekstrakcijom dobiva specijalitet – hladni napitak neodoljive arome i nježne, prirodne slatkoće za čisti užitak u kavi. Vrhunski Cold Brew možete kušati u odabranim Julius Meinl caffe barovima diljem Hrvatske, a poslužit će vam se u čaši s ledom na drvenoj paletici.

Cold Brew je i savršena baza za slatke sirupe i alkoholne napitke pa ga možete kušati i u obliku neodoljivo osvježavajućih alkoholnih i bezalkoholnih koktela. U Hrvatskoj Julius Meinl Cold Brew možete probati u ovim ugostiteljskim objektima: Muzej prekinutih veza, Brokenship caffe, Zagreb; Cosmopolitan, Zagreb; Garaža,
Varaždin; Pivnica Merlon, Osijek; Sabrage, Rijeka; Corto Maltese, Rijeka; Sirena, Pula;
Sunshine, Medulin; Ridimutak, Mali Lošinj; Daloro, Zadar; Azimut, Šibenik; MB, Metković; Belfast, Dubrovnik; Brazil, Dubrovnik.