Menu
GASTRO

Danas kavu platite – stihom!

Poezija i glazba idu ruku pod ruku!

Povodom pete obljetnice obilježavanja Međunarodnog dana poezije i sudjelovanja u projektu «Plati kavu stihom», na više od stotinu Julius Meinl partner lokacija diljem Hrvatske, moći ćete svoju inspirativnu kavu ili čaj platiti stihom na temu «Bolji dan». Poznati glazbenik JP Cooper će, u čast svim pjesnicima koji danas sudjeluju u pisanju stihova u više od četrdeset zemalja diljem svijeta, skladati novi glazbeni hit «Bolji dan», a možda baš vaš stih budu dio novog hita i ulaznica za JP Cooperov koncert. Ne propustite priliku sudjelovati, počastiti se omiljenim napitkom i napisati stih za glazbeni hit.

Pay With A Poem ili «Platite kavu stihom» globalni je projekt Julius Meinla koji se već petu godinu zaredom održava danas, 21. ožujka na Međunarodni dan poezije. Ove godine u petom, jubilarnom projektu sudjeluje više od četrdeset zemalja diljem svijeta dok u Hrvatskoj na više od stotinu partner lokacija, u odabranim Julius Meinl caffe barovima, možete valutom stiha platiti šalicu omiljene kave ili čaja.

«Pozivamo sve ljubitelje Julius Meinl kave ili čaja da danas obilježe Međunarodni dan poezije uz šalicu svog omiljenog, inspirativnog napitka. Danas se, po prvi puta od pokretanja projekta, stihovi pišu na određenu temu, a to je «Bolji dan», jer će poznati glazbenik svjetskog glasa JP Cooper upravo na tu temu skladati novi glazbeni hit u čast svim pjesnicima diljem svijeta koji danas sudjeluju u ovom projektu», pozvao je na sudjelovanje predsjednik Uprave Julius Meinl Bonfanti, Luigi Simonetta.

Ne propustite napisati stih za glazbeni hit jer poezija i glazba idu ruku pod ruku. Julius Meinl partner caffe barove diljem Hrvatske potražite na web stranici www.meinlcoffee.com/hr. Naručite kavu ili čaj. Inspirirajte se i platite kavu stihom na temu «Bolji dan».