Menu
LIFESTYLE

Jeste li spremni za spektakl? Inspire Me stiže u Zagreb!

Nakon četiri warm upa u kojima je sudjelovalo 1.050 sudionika i 99 predavača, u Zagrebu će se održati centralna Inspire Me konferencija. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici doznati o mogućnostima za pokretanje vlastitog posla i karijere.

Fotografije: Promo

Svoje priče na konferenciji podijeliti će Lada Tedeschi (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Miroslav Ćiro Blažević (trener), Iva Šulentić (voditeljica), Ingrid Divković (književnica), Peter Hopwood (komunikacijski stručnjak), Damir Ciglar (CEO Imago), Hana Hadžiavdagić (TV voditeljica), Jelena Perić (blogerica), Tomislav Perko (putopisac), Božo Skoko (Millenium pomocija), Tomislav Ricov (Pepermint), Adnan Mehmedović Medo (Fresh Island), Marko Lončar (fitness trener), a slijedi i najava novih govornika.


Organizatori su na jednom mjestu okupili i vodeće influencere u Hrvatskoj i regiji, koji imaju čak dva milijuna followera na društvenim mrežama, pa će tako na panelu „Influencer – To Be or Not to Be“, gosti biti Hana Hadžiavdagić, Isabella Rakonić, Jelena Perić, Anastasija Đurić i Ivana Blažoti Mijoč. Otkriti će kako izgleda život i posao influencera, koje društvene mreže najviše vole i kako ih koriste i na koji način zarađuju te ostvaruju suradnju s brendovima.

Također, biti će održan i zanimljiv panel iz područja event managementa, koji će okupiti vodeće organizatore događanja u Hrvatskoj i šire, a gosti su Tomislav Ricov (Weekend Media Festival), Adnan Mehmedović Medo (Fresh Island, R’n’B Confusion, DJ Mag) i Ante Grancarić (Pop Up festival, Swanky Mint).
Osim govora i panela održat će se i zanimljive radionice, u kojima će vodeći profesionalci sudionike upoznati s temama iz područja poput financija, marketinga, poduzetništva, event menagementa, lifestylea, fitnessa, prehrane…
Inspire Me konferencija održat će se 17. studenog u City Plazi (ex Hypo centar), a za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima. Zbog vrhunskih predavača, odlične atmosfere, networkinga i zabave u kratko vrijeme konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, osobni razvoj, karijera, poduzetništvo, tehnologija, motivacija i uspjeh.


U sklopu konferencije brojne kompanije će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi. Sudionici će se moći upoznati i s najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju 3D printera.
Više informacija o konferenciji možete pratiti na službenim web stranicama te facebook stranicama. Ulaznice su u prodaji, a dostupne su preko linka.