Menu
MODA

Jesen počinje s novom kolekcijom branda KLISAB koja će vas oduševiti

S prvim danima jeseni na modnu scenu izlaze baloneri i lagani kaputi, a ove sezone modni znalci izabrat će komade s potpisom branda KLISAB. Nova kolekcija već je u prodaji u Garderoba Concept storeu, a oduševit će sve obožavatelje statement komada, koji u sad već prepoznatljivom stilu, čine razliku zahvaljujući jednostavnim zahvatima u kroju i detaljima. Vođeni idejom kreiranja odjeće koja je svojom formom udobna, ali i dalje statement, KLISAB u novoj kolekciji predstavlja ključne outware komade poput balonera i parki.

Ove jeseni nose se tamne boje, od sive, raznih nijansi maslinaste do plave i smeđe, a materijali su, kao i uvijek kod ovog branda, prilagođeni sezoni: jeans, vodonepropusni pamuk, keper, viskoza i vunena pletenina. Odmak od klasike dizajneri postižu laganom oversized siluetom pa baloneri i parke dobivaju izrazito naglašeni volumen u pokretu. Različitim vezivanjem remena u struku stvara se potpuno drugačija forma što omogućava da se jedan komad nosi na više različitih načina. Kao u svim njihovim kolekcijama, prepoznatljivost KLISAB postiže naglašavanjem detalja. Ovoga puta isprani jeans prošiven je kontrastnim šavovima, a posebnu dinamiku u pokretu daju keper trakice s kožnim završecima. „U stvaranju smo vođeni idejom kreiranja komada koji su svakodnevni, svojom formom udobni, ali i dalje statement te nisu ograničeni sezonom. Zbog mogućnosti kopčanja na razne načine, te zbog našivenih džepova različito pozicioniranih na odjevnim komadima, svaki komad u kolekciji je istovremeno unikatan i maksimalno praktičan“, izjavili su dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić koji stoje iza poznatog branda, koji će i ove sezone svoju kolekciju za zimu 2018. predstaviti na tjednu mode Bipa FASHION.HR.

Fall Fall 2, kako su nazvali novu kolekciju, dodatno su upotpunili i modnim detaljem s kojim su postali poznati i široj publici. Tako je popularni model KLISAB torbe s metalnim ručkama, ove sezone doživio izmjene pa dolazi u novoj dimenziji i s kožnim remenom. Novu kolekciju predstavljaju i lookbookom koji potpisuje mladi fotograf Aleksandar Selak s Lunom Valas i Ivanom Vukušić (Talia model) u glavnoj ulozi. Make up modela potpisuje Petra Sever za Estee Lauder, a za frizuru je bila zadužena Katica Topčić, kreativna direktorica Kevin Murphy-a. Svi komadi iz nove, jesenske kolekcije dostupni su u Garderoba Concept storeu u Martićevoj ulici.