Menu
LIFESTYLE

Je li Bezbrižna majica jedina koja vam ovo ljeto treba?

Wiener osiguranje izbacilo novu ljetnu kolekciju već popularnih Bezbrižnih majica

Ljeti su najdulji dani, a najkraći rukavi. Ali u moru majica svih boja, uzoraka i veličina, teško se odlučiti koju, kada i kako nositi. Zato je Wiener osiguranje izbacilo novu ljetnu kolekciju već popularnih Bezbrižnih majica koje dolaze u paketu bez briga i bez dugih rukava.

Uz nove Bezbrižne majice napokon više ne morate brinuti što spakirati u kofer kad idete na godišnji (ili na vikend izlet) jer vam paše na stvarno sve. U njoj možete čitati knjigu u ležaljci, sjeckati krastavce ili je nabaciti preko bikinija kad idete u šetnju rivom ravno nakon plaže. Kako je napravljena od 100 % pamuka, nećete je htjeti skinuti sa sebe. Ne morate je niti peglati – samo je osušite na ljetnom povjetarcu i spremni ste.

Foto: PR

Kako najlakše do najležernije sezonske majice? Osim što Wiener osigurava vaš mir, na svom Instagram profilu osigurava i da 10 najbezbrižnijih osoba dobije ovu majicu.

Bez brige – svatko dobiva po dvije majice, da ne razmišljate što nositi dok se jedna pere. Za osvojiti majicu ne morate zasukati rukave nego samo napisati svoju malu ljetnu brigu, a stignete se prijaviti na natječaj do 2. srpnja.

Postanite dio bezbrižnog društva u kojem su Andrea Trgovčević i Kristijan Iličić, Damir Kedžo, Pamela Smoljanić, Martina Vuletić, Slađana Ostić i Vlatko Štampar.

Jedno je sigurno: bezbrižni kroj dobro stoji svima.