Menu
LIFESTYLE / LJEPOTA

 Janko Popović Volarić u ulozi Braun brand ambasadora

Ubrzan tempo života i nedostatak vremena zahtijevaju uređaje koji će život učiniti jednostavnijim, a svakodnevne rutine što više ubrzati. Dnevni ritual većine muškaraca sigurno je brijanje. Bez obzira radi li se o potpunom, redovitom brijanju ili samo povremenom uređivanju prirodne linije brade, bitno je koristiti najučinkovitiji brijaći aparat.

Renomirani svjetski proizvođač brijaćih aparata, Braun, ove je jeseni predstavio dvije linije naprednih pametnih brijaćih aparata nove generacije, inteligentno dizajniranih tako da pružaju preciznu temeljitost i dosad neviđenu ugodnost za kožu, čak i kada su problematična područja u pitanju. Radi se o novim uređajima SERIES 8& SERIES 9 koji pružaju besprijekorno brijanje u jednom potezu, omogućujući muškarcima da se fokusiraju na bitne stvari.

Foto: PR

Riječ je o brijaćim aparatima koji su prikladni za suho i za mokro brijanje. Sadrže bateriju s 20% više kapaciteta od prethodne serije, a potpuno napunjena baterija dostatna je za mjesec dana brijanja. Sinkronizirani brijaći elementi jednim potezom hvataju više dlačica i tako omogućuju besprijekorno brijanje.Noviinteligentni zaslon muškarcima pruža ključne informacije poput onih o tome kada zamijeniti brijaću glavu ili očistiti brijaći aparat te poboljšano ergonomsko hvatištepruža bolju kontrolu tijekom brijanja.

BRAUN DIZAJN & TEHNOLOGIJA  

Brijaći aparati iz SERIES 8 &  SERIES 9 osmišljeni u skladu s Braun legendarnim principima dizajna. Njihov je dizajn dugotrajan, čini proizvod razumljivim, temeljito promišljen do zadnjeg detalja te zadovoljava visoke estetske standarde.

S ovim najnovijim poboljšanjima svoje najnaprednije linije Braun se usredotočio na ključne aspekte dizajna – kombinacija vrhunske tehnologije i čistog, minimalističkog dizajna koja omogućuje muškarcima i da izgledaju i osjećaju se odlično.

BRAUN BRAND AMBASADOR – JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ

U savršene performanse i učinkovitost Braun brijaćih aparata uvjerio se i Janko Popović Volarić, hrvatski filmski i televizijski glumac i poznato TV lice, kojem brojne poslovne obaveze ne ostavljaju mnogo slobodnog vremena. Brijanje vrlo brzo i s lakoćom odradi zahvaljujući Braun najnovijoj liniji pametnih brijaćih aparata, inteligentno dizajniranih tako da pruže preciznu temeljitost i dosad neviđenu ugodnost za kožu. Oduševila ga je činjenica što sada mora puno rjeđe puniti brijaći aparat jer nove SERIES 8 & SERIES 9 imaju  bateriju s 20%većim kapacitetom čije je punjenje dovoljno za mjesec dana brijanja.

Svi brijaći aparati iz Braun SERIES 8 & SERIES 9 proizvedeni su u Njemačkoj, u tradiciji vrhunske majstorske izrade i dizajnirani tako da traju 7 godina. U Hrvatskoj su dostupni na prodajnim mjestima Elipsa ili web shopu eKupi.hr,senzacionalno.hr ibazzar.hr.