Menu
MODA

Ivica Skoko priprema iznenađenje za sve Riječanke

Nakon 20 godina rada u samom vrhu hrvatske mode, hvaljeni dizajner Ivica Skoko posebno će razveseliti Riječanke, inače velike ljubiteljice njegovih kreacija. Rijeka će postati bogatija za novu modnu oazu, butik Fashion room koji će ugostiti i njegove kolekcije, a ususret tom širenju van Zagreba, Ivica Skoko predstavlja lookbook.

Glumica Iva Mihalić, koja je već nekoliko puta oduševila u kreacijama svog omiljenog dizajnera sada je dobila ulogu zaštitnog lica vizuala za kolekciju koja će u novom riječkom dućanu biti dostupna od početka veljače. U novom Skokinom lookbooku predivna mlada glumica utjelovila je elegantnu i samosvjesnu ženu, a ovo nije prvi puta da se Iva našla u ulozi modela dizajnera kojem je uvijek vjerna kada su u pitanju red carpet izdanja. Vizuale posebno ženstvene modne priče s haljinama koje će osvajati Riječanke potpisuje modni fotograf Zvonimir Ferina dok je za frizuru zaslužan Ivan Pervan, a makeup Ivana Bilandžija Billy. Dugoočekivanu oazu otvara poduzetnica Nataša Sanadar Rožić kod Kosog tornja u riječkom starom gradu, a osim Ivice Skoke, u Fashion roomu moći će se kupiti kreacije branda BiteMyStyle by Zoran Aragović. „Mislim da nema ljepše vijesti za mene, ali i za Riječanke koje rado nose moj dizajn. Stvarno imam velik broj klijentica na tom području pa ne mogu dočekati veljaču i otvorenje ovog modnog dućana te da im konačno svoje kreacije malo približim. Na kraju krajeva, i da osvojim neke nove klijentice“, zaključio je Ivica Skoko, koji će ponudu novog riječkog dućana osim glamuroznim haljinama obogatiti i vjenčanicama s njegovim potpisom.

Poznate po hrabrim modnim kombinacijama, Riječanke su uvijek osvajale streetstyle naslovnice kada su u pitanju modne igre u hrvatskim gradovima. Među njima, ljubiteljice kralja glamura bit će posebno sretne. Senzualnost i ženstvenost, profinjenost i elegancija specifični samo za Skokin dizajn zasigurno će osvojiti Kvarner.