Menu
LIFESTYLE

INmusic: Uvod u vruće ljeto!

Piše: Ines Vuković

Možda ste već kupili kartu, možda vam samo zvuči poznato, a možda još uvijek (ne znamo zašto :D) niste upućeni u najvažniji događaj u lipnju. Naravno, govorimo o festivalu koji donosi ljeto na kopno, te okuplja odlične glazbenike i velik broj fanova i ljubitelja dobre zabave! Govorimo o INmusic festivalu. Unatrag nekoliko godina, imamo prilike spajati dobru glazbu, odličnu atmosferu i pregršt animacija sve na jednom mjestu. Tako se za vrijeme INmusic festivala sve seli na Jarun, gdje se mladi i svi željni dobrog provoda vesele početku ljeta.

Kings of Leon, foto: službene stranice InMusic festivala

Ove godine INmusic rezerviran je za 19. do 21. lipnja 2017. , a da će biti odlično govori i ogroman interes za kartama. Zašto je to tako, možda zbog novog festivalskog stagea, replike Teslinog tornja, genijalca koji nas je uveo u moderno, električno doba, a možda i zbog izvođača uz koje će ekipa pjevati i plesati tokom tri dana i tri noći.

Izvođači koji će ove godine nastupiti na INmusicu: Th’ Legendary Shack Shakers, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The strange, Kel Assouf, Public Service Broadcasting i Kings of Leon.

Nema smisla da propustite uvertiru u ljeto! Trodnevne festivalske ulaznice možete kupiti u festivalskom webshopu od 449 kuna (+ troškovi transakcije), dok će cijena kamperske ulaznice biti 250 kuna (+troškovi transakcije). Iste su dostupne i na službenim prodajnim mjestima u svim poslovnicama OTP banke i Dirty Old Shopu.