Menu
MODA

Idealno je vrijeme za pronaći svoj omiljeni ljetni ara Shoes par obuće

Odlični ljetni popusti čekaju vas u ara Shoes poslovnicama

Zakoračili smo u ljeto, temperature su više, hlada je sve manje, a vrućine gradskog asfalta i dugi dani uz more zahtijevaju udobnu otvorenu obuću. Imamo dobre vijesti za sve koji se nadaju uloviti kvalitetne komade po pristupačnim cijenama – krenulo je ljetno sniženje u ara Shoes trgovinama.

Udobne i nosive u svim prilikama, sandale klasičnih, neutralnih boja uvijek su dobar odabir i bez njih ne možemo zamisliti ljeto. Od prave klasike do modela u raskošnijim bojama poput zlatne i srebrne, svaka zaljubljenica u obuću pronaći će nešto za sebe. Ako tražite elegantne sandale koje će podići svaku kombinaciju, ali i olakšati spremanje kad smo u žurbi i nemamo vremena za razmišljanje o modnim kombinacijama, arina ljetna sniženja uljepšat će vam sunčane dane.

Foto: PR

Elegantne natikače i modeli na nižu petu garantiraju udobnost zbog visokokvalitetnih materijala od teleće i kozje kože, bambusa i nabuka pa ćete se u njima osjećati dobro gdje god se zaputili; u šetnju, na posao ili na plažu. U arinoj ponudi su i  modeli razigranijih boja te malo više, pune pete. Ako ste pak htjeli obnoviti svoju kolekciju laganih, ljetnih tenisica, iz arine ponude možete izabrati nekoliko modernih i udobnih modela idealnih za ležeran boravak u prirodi ili duge šetnje gradom. Vesele boje i lagani materijali idealan su ljetni spoj, a ara Shoes tenisice odlično pristaju uz svaku kombinaciju i prilagođavaju se stopalu za potpunu udobnost.

Ovo je odlična prilika da se počastite novim ljetnim komadom po sniženoj cijeni. Sandale, natikače ili lagane tenisice idealne su za ljeto i visoke temperature. Svoj omiljeni par pronađite na sniženjima u svih 12 ara Shoes poslovnica u Hrvatskoj.