Menu
MODA

Ida Prester i Slavko Sobin zvijezde nove međunarodne Zalando kampanje Summer is in You

Zalando, vodeća europska platforma za modu i životni stil, slavi svoju prvu godišnjicu u Hrvatskoj kampanjom Summer is in You, snimljenom u Zagrebu. U suradnji s raznolikom međunarodnom ekipom talenata i kreativaca iz Hrvatske, Slovenije, Slovačke i Litve, Zalando nastoji inspirirati i osnažiti hrvatske ljubitelje mode kako bi otkrili radost potpunog izražavanja kroz modu.

Najnovija Zalando kampanja usmjerena je na pozitivnu energiju i uživanje u malim stvarima koje ljeto čine posebnim, poput opuštanja uz more, biranja novog kupaćeg kostima, pronalaženja savršene staze za trčanje uz jezero ili dijeljenja nezaboravnih trenutaka s prijateljima.

Zalando slavi svoju prvu godišnjicu na tržištu kroz raznoliku postavu lokalnih talenata koji pokazuju svoje ljetne stilove: hrvatski glumac Slavko Sobin i TV voditeljica, glazbenica i aktivisticaIda Prester. litavski glazbenici Monique i Donny Montell, slovački influencer Expl0ited, slovačka plesačica i model Yasmine Taty i glazbenici Zea, Yael  iEmma Drobna, litvanska aktivistica za body positivity i mentalno zdravlje Dovilė Tiriūtė te slovenski glazbeni duoZala & Gašper.

„Sretan sam što sam dio Zalando kampanja od njegovog dolaska u Hrvatsku. Ovim projektom Zalando još jednom pokazuje kako slavi jedinstvo, uključivost i različitost i zato ga volim. Rođen sam i odrastao u Splitu, sve moje najdraže uspomene vezane su uz more, sunce i beskrajne ljetne mjesece. Ovom kampanjom na neki način se prisjećam svih posebnih trenutaka koji su mi bliski srcu“, kazao je Slavko Sobin.

Daniel Rogiński, generalni direktor za Hrvatsku kaže: „Od lansiranja platforme Zalando u Hrvatskoj prošle godine, donosimo inspiraciju Hrvatima ohrabrujući ih da se izraze kroz modu s 2000 brendova, od međunarodnih marki do hrvatskih dizajnera i trgovaca, dostupnih na našoj platformi. Najnovija kampanja Summer is in You, sa Slavkom Sobinom, Idom Prester i ostalim talentima u glavnim ulogama, utjelovljuje naš cilj da budemo polazište za modu, nudeći inspiraciju i najraznovrsniji modni asortiman.“

Kampanja Summer is in You predstavlja raznolikost mode koju Zalando nudi – sveobuhvatan asortiman koji sadrži sve, od bezvremenskih dizajnera, preko odjeće za plažu i funkcionalnih komada za van do najnovijih urbanih izdanja, pokazujući kako svatko može pronaći svoj omiljeni stil.

Kampanja je snimana na prepoznatljivim lokacijama glavnog grada Hrvatske – na Bundeku, u Novom Zagrebu, u zbirci Richter te na Gornjem gradu. Bit će aktivna na šest europskih tržišta – u Hrvatskoj, Estoniji, Latviji, Litvi, Slovačkoj i Sloveniji u trajanju između šest i osam tjedana. Također je vidljiva na brojnim kanalima, uključujući digitalne kanale, PR, društvene mreže, digitalne kanale influencera, radio i na službenoj mrežnoj stranici, u posebnoj Zalando kategoriji koja prikazuje ljetne stilove sudionika kampanje.