Menu
GASTRO

Omiljeni Hugo’s bar proslavio svoj prvi rođendan

Sjajnom rođendanskom atmosferom, Hugo’s najavio otvorenje još jednog mjesta gdje zabave neće nedostajati, ali ovoga puta u Puli

Ovaj vikend bio je u znaku Hugo’s Bara koji je proslavio svoj prvi rođendan. Omiljen od strane svojih gostiju, Hugo’s je bio mjesto gdje zabave nije nedostajalo. Zagrebački DJ Emilio Dalbello pobrinuo se za vatrenu atmosferu i zabavu koja je potrajala dugo u noć i svima koji su se u tom trenutku našli na Jarunu, zajedno s Hugo’s ekipom omogućio večer za pamćenje.

Foto: Ivan Klekar

Ovom prilikom, Hugo’s bar je ugostio veliki broj influencera koji su se rado odazvali pozivu i uživali u druženju i dobroj čašici nazdravljajući Hugo’s-u u čast, koji je ovim putem najavio veliko otvorenje još jednog Hugo’s Bara ali ovoga puta u Puli, 8. studenog 2018. u sklopu shopping centra Max City. Pravo osvježenje i novitet za sve ljubitelje uživanja i opuštanja, ponudit će stanovnicima Pule i okolice odličnu zabavu i uvijek atmosferu na vrhuncu, te ne sumnjamo postati njihovo novo omiljeno mjesto u gradu.

Nakon otvorenja Hugo’s Gardena u sklopu Hugo’s Bara ovoga ljeta, Hugo’s Bar obogatit će i pulsku barsku scenu.  Hugo’s Bar će i u Puli imati popularnu ponudu ginova na 300 načina pod nazivom „Make your own gin“ koja gostima omogućava kreativnost i slaganje gin tonica u potpunosti prema svojim željama. Na taj će način svaki gin imati potpuno jedinstven okus i vlastiti karakter. Vjerujemo da će Puljani i svi koji rado posjete Istru, biti oduševljeni i da će svoje vrijeme rado provoditi u Hugo’s Baru, baš kao i dosadašnja zagrebačka publika.