Menu
GASTRO / LIFESTYLE

Hugo’s bar širi svoju bogatu ponudu

 

Popularno mjesto zagrebačke ugostiteljske scene širi svoju bogatu lepezu uspješnih usluga

Hugo’s Bar je već pune dvije godine jedno od nekolicine mjesta u Zagrebu, čiji je tim kreativaca uspješno izrealizirao filozofiju day’n’night programa, koji je od strane gostiju, izvrsno prihvaćen. Danju ga njegov prekrasan interijer i priroda koja ga okružuje s obližnjim jezerom Jarun, čine omiljenim odredištem za jutarnju kavu, odmor s mališanima ili druženje s prijateljicama. Kada padne mrak, Hugo’s postaje mjesto gdje je dobar provod zajamčen te od 2017.  iza sebe ima dug popis nezaboravnih noćnih izlazaka i ludih uspomena. Karakterističan po svojoj moći transformacije, Hugo’s je idealan prostor za razne vrste proslava.

Foto: Maja Jokić

Od trenutka kada je otvorio svoja vrata, postao je omiljena lokacija brojnih uspješnih evenata, domjenaka, vjenčanja, rođendana, promocija, ali i općenito onih koji su željni nezaboravnih provoda. Hugo’s nikako nije još jedan bar u nizu jer se svojom raznolikom ponudom, izdvaja od većine ugostiteljskih objekata. Upravo je tajna njegovog uspjeha u tome što svakom klijentu pruža ono što je zamislio.

Ovog proljeća, Hugo’s ekipa je odlučila još više upotpuniti svoju, već ionako bogatu ponudu. Sve važne životne trenutke, moguće je proslaviti i obilježiti upravo u njihovim prostorijama ili u prekrasnom vrtu na zraku. Radi li se o rođendanu, krštenju, krizmi, pričesti, vjenčanju ili pak godišnjici, prostor Hugo’s Bar-a mjesto je gdje će proslave ostati u najljepšem sjećanju. Vrt koji je u potpunosti prilagođen najmlađima s toboganom, kućicom i mjestom za igru, oduševit će svakog roditelja. Ljubazno osoblje, moderan i eklektičan interijer, pomno birana ponuda pića i usluga organizacije cateringa po svačijem ukusu, neke su od važnih stavki potrebnih za realizaciju slavlja, a na ovom mjestu svaka zamisao, postaje stvarnost.

Također, dolaskom proljeća otvara se i sezona uživancije na otvorenom, a idiličan Hugo’s Garden koji noću postaje najromantičnija oaza za ispijanje omiljenog gina, uz bajkovit ugođaj i uređenje, idealno je mjesto za stvaranje uspomena s omiljenim društvom. Komponente vrta pomno su odabrane kako bi se zadovoljile različite potrebe ali i kasnije ukomponirale različite želje mogućih slavljenika, što ovu terasu čini savršenom prirodnom kulisom za nadolazeća slavlja.

Slavlje važnih trenutaka ulaganje je u sjećanja, a Hugo’s Bar definitivno je nepogrešiv izbor. Posjetite ga na adresi Jarunska 5, i uvjerite se sami u idilično okruženje Jarunskog jezera, gdje se smjestila nova omiljena destinacija za proslave svakog tipa.