Menu
MODA

Hrvatske torbice za stylish proljeće

Već je stoput ispričana ona priča koja kaže da su sve djevojke i žene na našim ulicama jednako obučene, da biraju iste komade i kombiniraju ih na potpuno isti način.

Ipak, iz mora istih ili sličnih, u potpunosti se izdvajaju MalaGBag, iznimno kvalitetne kožne torbice posebnog dizajna i domaće izrade.

Prva torbica nastala je u jesen 2014. godine u jednom tradicionalnom zagrebačkom obrtu kao realizacija osobne ideje i potrebe autorice za praktičnom i prije svega maštovitom malom torbom.  Specifičan oblik i izuzetna kvaliteta izrade torbice ohrabrili su autoricu da svojoj torbici nadjene i ime, te je tako nastao brand MalaGbag koji iz godine u godinu za svoje klijentice kreira savršene mini torbice za sve prilike.

U ponudi se nalazi nekoliko linija, od kojih je posebno zanimljiva mogućnost dizajniranja torbice prema vlastitoj ideji. Osnovni model sastoji se od tzv. „tetrapak“ torbice, resica i kratke ručke, na koji se može dodati metalni lanac za crossbody nošenje ili nadopuniti sa širokom kožnom ručkom za dnevnu ili večernju kombinaciju. Odabirom između  ponuđenih uzoraka kože moguće je svaku torbicu personalizirati i uskladiti s vlastitim željama i modnim stilovima.

MalaGbag izrađuje se u dvije veličine, veća MIDI i nešto manja MINI, koja se može nositi samostalno i kao modni dodatak uz omiljenu dnevnu torbu ili kao privjesak.

 

Osim torbica, modnu liniju MalaGbag čine male torbice – etui za sitan novac ili kozmetiku, privjesci za ključeve, etui za kreditne kartice i svilene marame.

Prije nekoliko dana predstavljene su i torbice iz nove Elipsa kolekcije, a sve ih možete pogledati i naručiti putem MalaGBag webshopa ili Facebook stranice. Znamo da vaš ormar željno iščekuje proljetno osvježenje!