Menu
TECH & CO. / BUSINESS

HMD Global, dom Nokia telefona otkriva novu kampanju Za smrt nema vremena u kojoj glumi Lashana Lynch

Reklama je dio najveće globalne marketinške kampanje u kojoj je predstavljen jedan od Nokia pametnih telefona koji će uskoro biti najavljen – Jedini uređaj koji ćete ikada trebati

HMD Global, dom Nokia telefona najavio je da su službeni telefonski partneri 25. James Bond filma, Za smrt nema vremena, uz otkrivanje njihovog novog oglasa u čijoj je glavnoj ulozi Lashana Lynch kao Agentica Nomi. Oglas je nadahnut filmom, a režirala ga je Amma Asante, dobitnica nagrade BAFTA. Reklama je dio najveće do sada globalne marketinške kampanje HMD Globala koja prikazuje Nokia pametne telefone kao jedini uređaj koji ćete ikada trebati.

Niz Nokia telefona će se pojaviti u filmu Za smrt nema vremena, kao sastavni dio integrirane kampanje unutar kina, digitalnih i društvenih medija, OOH i maloprodaje, a koja će biti pokrenuta u nedjelju, 8. ožujka, na Međunarodni dan žena. Video u trajanju od 90 sekundi daje uvid u kampanju, kao i u Nokia pametne telefone koji će uskoro biti najavljeni.

Tajni uređaj će biti u potpunosti otkriven tek 19. ožujka, puno prije filma Za smrt nema vremena, koji u kina stiže 12. studenog 2020. godine. Drugi telefoni iz budućnosti koji su uključeni u film su Nokia 7.2, koja ima snažnu 48MP trostruku kameru s Quad Pixel tehnologijom i ZEISS optikom i poznata Nokia 3310 koju svi znaju i vole. Partnerstvo HMD Globala, doma Nokia telefona, s filmom omogućava njegovo predstavljanje kao globalnog proizvođača Android pametnih telefona, uz naglasak na njegovu predanost sigurnosti, brzini i inovacijama, i ispunjavanju zahtjeva najtežih korisnika na svijetu; MI6 agenata.

Video je snimljen uz pozadinu poznate Londonske linije horizonta na kojoj se nalazi Katedrala sv. Pavla i Shard neboder, a Agentica Nomi koristi niz mogućnosti na svom novom pametnom Nokia telefonu, koji će uskoro biti otkriven, da bi dovršila svoj zadatak.

Govoreći o svom iskustvu s HMD Globalom, domom Nokia telefona, Lynch je objasnila: „Moj prvi telefon zapravo je bila Nokia 3210, a imala sam ga kad sam bila desetogodišnjakinja. Retrospektivno, to je bio moj pametni telefon 90-ih. Mogućnost da mijenjam gumbe i lica, dok igram Zmiju me oduševljavala! Nakon što sam vidjela koliko su Nokia pametni telefoni napredovali tijekom godina, od mog djetinjstva do danas, uzbudljivo je glumiti Nomi koja pomaže u otkrivanju novog pametnog telefona za ovaj poznati brend“.

Amma Asante je izjavila: „Uvijek me privlače projekti koji prikazuju žene kao snažne i inteligentne – scenarij kampanje prekrasno je izrađen da bi predstavio Nomi kao vrhunsku agenticu koja se ne boji boriti protiv negativaca i uz to biti duhovita“.

Juho Sarvikas, HMD Globalov direktor proizvodnje komentirao je: „S obzirom na najavu da je objavljivanje filma odgođeno do 12. studenog, pred nama je uzbudljiva godina iščekivanja njegovog izlaska. Malo je kulturnih dobara koje smještaju tehnologiju u srce njihove privlačnosti kao Za smrt nema vremena. Film je posvećen inovacijama, zajedno s nevjerojatnom tehnologijom koja je ugrađena u svaki Nokia pametni telefon, što naše uređaje čini jedinim koje bi itko – čak i agent 00 – mogao zatrebati, a to čini naše partnerstvo snažnim i utjecajnim“.

Photo credit should read: Doug Peters/PA Wire

„Povjerenje, sigurnost i poznati kvalitetan dizajn su temelji na kojima se stvara svaki Nokia telefon, a naše vrijednosti odražavaju one koje prikazuje Za smrt nema vremena i nova 00 agentica, Nomi.“