Menu
JA, MAMA

Nova obožavana H&M kolekcija za najmanje

Prije davnih 15 godina kad sam se počela interesirati oko toga što ću obući, najviše sam se veselila putu u Graz gdje smo satima i satima lutali po H&M-ovim trgovinama i izabirali one stvari koje neće imati svaka druga osoba u školi. Onda je H&M došao u Zagreb i bojala sam se da ćemo svi hodati po gradu isti – no veliki izbor odjeće i divan osjećaj za stil nas Hrvata, pokazao mi je da se ista majica, kaput ili vesta može nositi na 100 načina. Iako sam tokom godina otkrila puno drugih bredova, H&M je i dalje ostao onaj obožavani kojem se uvijek vraćam. Dolaskom Lote u našim ormarima se udvostručilo robe i puno toga je iz H&M-a jer me oduševljavaju izborom dječje robe. Ovo nadolazeće proljeće predstavili su prekrasnu šarenu suradnju s francuskom umjetnicom Nathalie Lété i donijeli nam odjeću za naše curice i dječake koju ćemo obožavati.

Proljeće je doba kada pravila ne vrijede osim onog – što šarenije, a s obzirom na to da se radi o dječjoj kolekciji – baš nam se sviđa to nepisano pravilo. Kolekcija se sastoji od haljinica, jakni, hoodica, trenirki, modnih dodataka i još puno toga, a sve u divnom floralnom printu.

Ja sam izabrala svoje favorite, i za djevojčice i za dječake, a na vama je da izaberete svoje i obnovite garderobu vaših klinaca. Mame, u shopping!

Foto: H&M