Menu
MODA

Havaianasice postaju jedina obuća koja vam treba ove zime

Zimsko ljetovanje je uvijek dobra ideja

Blagdani, lampice, kolači, kuhano vino, zimski kaputi, kape, šalovi…zimska idila za neke, a za druge razlog za ostanak u kući.

Za osobe koje nisu ljubitelji niskih temperatura najbolje rješenje je isplanirati mali bijeg od zime u toplije krajeve. Zimsko ljetovanje odlična je ideja za sve koji ne prestaju maštati o suncu i laganijoj odjeći.

Također, takvo putovanje može biti idealno za Novu godinu i osobito prvi mjesec kada se, bez obzira na period, možete ugrijati na Tajlandu ili Kubi.

Foto: Promo

Odlazak u toplije krajeve ne mora biti financijski zahtjevan, zapravo nekada može biti u istom, pa čak i nižem cjenovnom rangu kao i odlazak na skijanje. Samo je potrebno na vrijeme isplanirati put, pripremiti putovnicu, topliju odjeću i naravno japanke!

Japanke i visoke temperature nerazdvojna su kombinacija.  Veliku ponudu u kojoj sigurno svatko može naći odgovarajući model za sebe ima već kultni brend Havaianas.

Havaianas japanke su kreativne, zabavne, šarene, različitog printa i vibrantnog dizajna te jednostavno drugačije od drugih.

Havaianasice se mogu pohvaliti izuzetnom kvalitetom i udobnošću zahvaljujući izradi od otporne gume koja drži nogu stabilnom te „odbija“ neugodne mirise.

U ovom zimskom i tmurnom razdoblju nešto tako jednostavno kao japanke može razveseliti vaša stopala – bit će vam zahvalna. Noseći njih u svoj život unosite malo boje, neformalnosti i pozitivnosti!

Kolekcija je dostupna na web shopu www.havaianas.com.