Menu
MODA

Najveća dilema ovog proljeća – koju boju odabrati?

S Havaianasom percepcija vrijednosti branda nije u ekskluzivnosti već u inkluzivnosti – jednostavno ih morate imati!

Havaianasice su simbol neformalnog, pozitivnog, inovativnog i zabavnog životnog stila. Moderan izgled i odlična kvaliteta ujedinjeni s udobnošću te srećom i slobodom za stopala glavne su karakteristike Havaianasa koji slovi za najveći i najpoznatiji brand u svijetu japanki. Danas je gotovo nemoguće pronaći nekoga tko ne posjeduje par trendi japanki, a ovog proljeća pozivamo vas da se razveselite otkačenim i ludim bojama te neodoljivim modelima.

Havaianas Slim neodoljiva je linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru. U ovoj verziji Havaianasice dolaze u paleti boja koja će zadovoljiti ukuse mnogih ljubitelja ovog branda. Linija japanki Havaianas Slim zadržala je sve napredne karakteristike koje krase brand Havaianas: izrazito su udobne, a zahvaljujući kvalitetnoj izradi od otporne gume, vaše omiljene Havaianasice se neće klizati te će vašu nogu držati stabilnom. Zaboravite na japanke užarene od sunca te ih bezbrižno ostavite na plaži budući da se zbog posebnog materijala ne zagrijavaju i ne povećavaju na suncu, nego zadržavaju svoj početni oblik. Uz Havaianas vaša će se stopala osjećati slobodno i bezbrižno jer ova otporna guma ‘odbija’ neugodne mirise.

Modeli Origine Slim espadrila osvajaju ženstvenim, mekanim linijama i neodoljivim vezanjem oko gležnja. Vrpca se jednostavno skida ukoliko želite izgled klasične espadrile ili mijenja vrpcom u drugoj vibrantnoj nijansi za stilski dojam neodoljive fashion balerine. Espadrile su dostupne u šest jednostavnih boja, u uzorku zabavnog prugastog printa ili u svijetlom sjajnom materijalu. Havaianas Origine Slim su espadrile koje će zadovoljiti i najzahtjevnije modne ukuse!

Foto: Promo

Uživajte u proljeću uz Havaianas!