Menu
MODA

Uz neodoljivu kolekciju branda Havaianas dugo ljeto može početi!

Kroz ugodno druženje s vodećim modnim blogerima, novinarima i urednicima, jučer je u jedinstvenom ambijentu Rooftop Laterala predstavljena najnovija neodoljiva ljetna kolekcija svjetski poznatog branda Havaianas, te je prizvala dugo i toplo ljeto koje nestrpljivo iščekujemo.

Foto: Promo

I ovogodišnjom se kolekcijom Havaianas potvrdio kao simbol neformalnog, pozitivnog i zabavnog životnog stila, zbog čega je odavno postao neizostavan detalj vrućih ljetnih dana s kojima svaka žena postaje vladaricom plaža ili užarenog gradskog asfalta, a široki izbor modela zadovoljit će i najzahtjevnije pripadnike jačeg spola.

Havaianas nam za ljetne dane donosi brojne nove linije i suradnje koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života.

Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od prirodne gume, obilježit će ovu sezonu velikim brojem kolorističkih varijanti. Neodoljive grafike BatmanaMickeya i Minniete Wonder Woman stavit će osmijeh na mnoga stopala.

Havaianas Slim Cool neodoljiva linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru.

Havaianas Slim Animals, Havaianas Slim Pets i Hvaianas Slim Romance linije su koje će obilježit brojne ljetne avanture i biti omiljeni izbor za vruće dane.

Poseban naglasak stavljen je na kolekciju Brasil Layers  linija kojom je obilježena 20. godišnjica kultnog modela Havaianasica s brazilskom zastavom i koja osvaja svojim urbanim dizajnom.

Izrađene od ekološke kožne savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom.

Ove popularne japanke već dugo nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života.

Havaianasice iz sezone u sezonu iznenađuju svojom popularnošću i čine svaku ljetnu kombinaciju posebnom i udobnom.