Menu
MODA

Havaianas kolekcijom koja vraća u djetinjstvo obilježava 90. rođendan Mickeyja Mousea!

lavni miš u crvenim hlačicama i žutim cipelama, kojeg vole i djeca i odrasli ni ne pomišlja na mirovinu. Povodom ove posebne obljetnice, Mickyjevog 90. rođendana, Havaianas je pripremio iznenađenje!

Foto: Promo

Brazilske japanke koje su odavno osvojile cijeli svijet svojom kvalitetom, posebnim dizajnom i veselim tropskim bojama, ovog puta lansirale su deset neodoljivih modela s Mickeyjevim printom.

Svaki dizajn predstavlja posebno desetljeće od 1928. godine, kada je premijerno prikazan prvi crtani film „Parobrod Willie“ zahvaljujući kojeg je Mickey postao hit u cijelom svijetu. Mali miš s ljudskim osobinama u svom je životu mijenjao karakter, ali i izgled. Glava je bila sve izraženija  s velikim očima, a trup, ruke i noge su se smanjivali, pa mnogi smatraju da je privlačnost njegova lika možda i u tome što njegove proporcije pomalo podsjećaju na ljudsku bebu.

Prateći Mickeyja u svim zgodama i nezgodama, Havaianas je svojom posebnom kolekcijom pokazao koliko je sićušni miš ostao zapamćen u srcima ljudi.

Osim neodoljivih modela s posebnim printom, Havaianas je ovu kolekciju zapečatio kvalitetnom potplatom izrađenom od gume koja nogu drži stabilnom i pružajući joj tako osjećaj slobode, udobnosti i bezbrižnosti.

Kolekcija je od 15. studenog dostupna na web shopu www.havaianas.com.