Menu
MODA

Je li bijela zaista dosadna, a crna toliko stroga?

Crna koktel haljina ili bijela bluza. Iako ih neki nazivaju dosadnim ili „ziheraškim“ odjevnim komadima, svaka žena će se složiti kako je u ormaru poželjan po jedan komad. Tako je i sa sandalama jer, bez obzira o kojoj je hit boji sezone riječ, crna i bijela uvijek predstavljaju pun pogodak. Kada na noge „nabacite“ par bijelih ili crnih sandala sa zanimljivim detaljima, mala je vjerojatnost kako ćete proći nezamijećeno, a budući je riječ o bojama koje su uvijek „in“, jedan takav par odlična je investicija, jer ćete ih moći nositi godinama.

I ove sezone se neki dizajneri, ali i high street brandovi poigravaju s kombinacijama bijele i crne na ljetnim odjevnim komadima – od pepita uzorka, preko crnih natikača s kontrastnim bijelim detaljima, do pomalo eklektičnih modela s pomakom. Sandale s Guliver potpisom, bez obzira je li riječ o modelu s kontrastnom block potpeticom u srebrnoj ili modelu sa satenskim monokromatskim mašnica, okruglim metalnim zakovicama, perlicama i tankim remenčića ili sandalama s velikim detalja izrađenih od cirkona, u crno bijelim kombinacijama daju dozu elegancije i glamura, a nećete pogriješiti odaberite li ih i za svakodnevne šetnje.

Osim like/ wear/ share opcije kupovine novih modela iz Guliver kolekcije na web shopu www.guliver.hr, u trgovinama potražite cjelokupnu kolekciju za proljeće-ljeto iz koje su pojedini modeli sniženi do 50%.

Guliver prodajna mjesta čekaju vas u sljedećim gradovima:

ZAGREB

SPLIT

DUBROVNIK

RIJEKA

  • Tower Centar Rijeka, Janka Polića Kamova 81a

ŠIBENIK

  • Stjepana Radića 4h

ZADAR