Menu
MODA

Veliko slavlje povodom dva desetljeća postojanja Galleria Business Centra okupilo brojne poznate

Tatjana Jurić, Mia Dimšić, Bojana Gregorić Vejzović, Ana Begić Tahiri, Domenica Žuvela, Ivana Delač, Kostadinka Velkovska i Olja Vori proslavile su rođendan Galleria Business Centra na najveseliji mogući način, uz tortu i pjesmu te brojne pogodnosti za sve posjetitelje

 Sinoć, 25. listopada, u prepunom Galleria Business Centru održana je proslova čiji razlog je bio ni više ni manje već 20. godišnjica postojanja samog Centra. Posjetitelji su uživali u druženju i šarolikom programu jer zabave, doista, nije nedostajalo.

Foto: Promo

Pod voditeljskom palicom Tatjane Jurić program je bio posvećen direktorici GBC-a, Nevenki Zečević, koja je iznenada preminula u 58. godini. Njoj u čast svi su posjetitelji uživali u zanimljivoj retrospektivnoj izložbi pod nazivom „S tobom još od dobrih starih vremena“ koja je prikazala povijesni vremeplov sve od osnutka Centra prije dva desetljeća, pa sve do danas kada je obnovljen u potpuno novom ruhu.

Uz odličnu gastro ponudu restorana Centro, nagradne igre i brojne shopping pogodnosti, svečanu proslavu upotpunio je nastup mlade i talentirane Mije Dimšić.  U Mijinim izvedbama uživale su sve generacije, od onih najmlađih do onih nešto starijih. Bojana Gregorić VejzovićAna Begić TahiriDomenica Žuvela, Ivana Delač, Kostadinka Velkovska, Olja Vori, samo su neke od poznatih dama koje su se pridružile proslavi i uživale u novo predstavljenom konceptu pod nazivom BFF, Business – Fashion – Food, koji savršeno spaja sve na jednom mjestu i omogućuje najugodnije moguće vrijeme provedeno u prostorima Galleria Business Centra. Dio programa bio je i fashion & hair show, tijekom kojeg su bili predstavljeni modni komadi koji se mogu pronaći u trgovinama Centra, kao najnoviji trendovi frizura za nadolazeću sezonu.

Galleria Business Centar

Ovom intimnom zabavom proslavljeno je tek, vjerujemo, prvih 20 godina postojanja u prekrasnoj atmosferi, onako kako je i dostojno, jer je tradiciju važno njegovati i prenositi je na mlađe generacije, a Galleria Business Center je mjesto koje već 20 godina spaja ljude i stvara uspomene.