Menu
MODA

Fashion inspiracija: Genelle Seldon

Piše: Pola Križevac

 Blogerica koja nas je zainteresirala svojom sličnošću s glumicom Megan Fox je ujedno modna i beauty blogerica koja će vas osvojiti svojom prizemnošću, pouzdanjem, iskrenošću, dobrim stilom i izgledom.

Fotografije: Instagram

Genelle Seldon je svoj put započela kao model, a najveća želja joj je uvijek bila uspjeti kao pjevačica. Zbog svoje želje da se okuša u showbizzu, iz rodnog Michigana se odselila u Los Angeles gdje nije prošla nezapaženo. U Los Angelesu pohađa sate glume, pjevanja, ide na audicije te je dio jedne modne agencije, a uz sve to surađuje s brojnim modnim brendovima i na tjednoj bazi snima videe za svoj Youtube kanal. Genelle na svom Youtube kanalu otvoreno i iskreno priča o svom putu, snima makeup i lookbook tutoriale, vlogove i covere. Na Youtube kanalu ima preko 100 000 pratitelja, a na Instagramu preko 65 000 premda se moramo složiti da zbog svog zanimljivog sadržaja i karaktera zaslužuje mnogo više i predviđamo joj uspjeh.

Ako još niste čuli za nju, a između ostaloga vas zanima i kako se snaći u LA-u pogledajte njen Youtube kanal i Instagram profil.