Menu
LIFESTYLE

Evo što ste najviše čitali u 2017.

Collage je 1. siječnja proslavio prvu godinu postojanja i tim smo se povodom zahvalili svima koji su na bilo koji način sudjelovali u stvaranju našeg kolaža najljepših priča, a danas vam donosimo pregled najčitanijih tekstova u prošloj godini. Neki će se tih tekstova samo prisjetiti, dok će nekima koji su nam se tek nedavno pridružili biti novi. Raduje nas što nas je iz mjeseca u mjesec sve više. To nam je  znak da radimo nešto dobro. 🙂

Prije 6 mjeseci, detaljno smo pisali o najčitanijim tekstovima tijekom prve polovice godine, pa ćemo ih sada brzinski navesti, a tekst kojim smo proslavili polugodišnjicu možete pronaći na ovom linku.

Najčitaniji su, naravno, bili intervjui. Prvi je bio i ostao intervju s Deanom Pelićem. Samo na dan kada je objavljen intervju s Deanom, Collage je zabilježio 21 000 posjeta.  Zatim, među najčitanijim tekstovima do srpnja našli su se intervjui s Lukom Nižetićem, Alis Pečarić Marić, Tomislavom Perkom, Artezom, Sonjom Dvornik, Hanom Hadžiavdagić Tabaković, Ingrid Divković i Mihaelom Devescovi.

U drugom dijelu godine dijelili smo tekstove Tee Zavacki, koji su imali sjajnu čitanost, baš kao i pariške kolumne Laure Grlić. Pred kraj ljeta započeli smo suradnju s Ivom Belé, s kojom smo nedavno objavili i intervju. Neki od najčitanijih tekstova bili su prikazi knjiga “Niki Lauda: Novac, rizik, život” te “London, NW.”

U rujnu smo imali najuspješniji tekst rubrike “Instagram mjeseca”, a radilo se o profilu @beli.zagreb.grad. U listopadu smo razgovarali s omiljenom Jadrankom Ivaniš Yayom, u studenom s Remi, dok je kraj godine obilježio odlično prihvaćen tekst o životu u New Yorku.