Menu
LIFESTYLE

Dvije influencerice pokrenule online program osobne transformacije i retreat za tijelo & um

Gotovo svakodnevno težimo za postignućima, napretkom i boljom verzijom sebe po nekim vlastitim i nametnutim, često i nerealnim očekivanjima, što nas nerijetko dovodi do još većeg opterećenja.

Kao što je svatko od nas jedinstven, jednako tako je i proces rada na sebi jedinstven za svaku osobu, te za nju predstavlja izazov s kojim se ponekad nije lako suočiti, posebno ako kroz njega prolazimo sami. Potreban nam je reset koji će nas vratiti u tračnice i omogućiti nam da napokon stanemo na loptu, smireno, zdravo i racionalno, nježno prema sebi.

Foto: PR

Baš zato, Marie Wasler (@mariewasler) i Nataša Rajčević (@burbon_i_borovnice) odlučile su vam još jednom biti podrška kroz svoj 21 dan reset program u proljetnom izdanju.

Program je jedinstven jer osim što obuhvaća cijelo naše biće – um i tijelo, vježbanje i prehrana, mindfulness i opuštanje, vodi vas kroz proces transformacije uz puno zabave i smijeha. U 21 dan radimo na svim aspektima balansiranog života jer jedno bez drugog jednostavno ne može. Vježbamo jogu, učimo kako se balansirano hraniti u skladu s godišnjim dobima uz našu podršku, ali i podršku naše zajednice te vas vodimo kroz jedinstvene tehnike disanja koje u Hrvatskoj nigdje ne možete naći na takav način“, govori Marie.

Što vas sve čeka u 21 dan reset programu?

Škola biljne prehrane

Dva puta tjedno kuhamo zajedno. Naučite osnovno znanje o biljnoj prehrani i kuhati slasne i zdrave recepte uz live radionice i podršku Nataše i Marie. Svaki tjedan će s nama kuhati gosti iznenađenja od kojih ćete moći naučiti njihove najdraže biljne recepte! Osim radionica kuhanja svaki dan dobijete ekskluzivne recepte.

Afirmacije i motivacijske vježbe

Svaki dan ćemo dobiti jasniju sliku o onome što želimo i idemo korak po korak prema tom cilju.

Yoga satovi

U zdravom tijelu, zdrav duh. Dva puta tjedno vježbamo yogu. Satovi yoge su prilagođenim svima – od potpunih početnika do iskusnijih yogija.

Breath therapy

Pomoću pravilnog disanja možemo se dubinski opustiti i dobiti uvid u našu pravu istinu. Jednom tjedno ćemo se uputiti na putovanje prema unutra.

Mjesto održavanja

Privatna Facebook grupa i uživo! Sav sadržaj programa će se održavati online. Novost je da će svatko od vas moći sudjelovati u jednom od satova kuhanja uživo uz prijašnu najavu. Pristup grupi dobijete nakon uplate.

Cijena

Cijena od 500 kn uključuje: 6 satova yoge, 6 radionica kuhanja, 3 sata breath therapy, svakodnevne vježbe motivacije i mindfulnessa, 21 ekskluzivan recept. Sadržaj vam ostaje dostupan i nakon završetka programa te ćete dobiti PDF sa svim detaljno opisanim receptima.

Trajanje

Online program 21 dan reset traje od 14.6. – 4.7.2021.

Marie je yoga učiteljica i certificirani breathwork facilitator. “Moje spiritualno putovanje počelo je prije 3 godine i od tada sam stalno u potrazi za novim saznanjima, a najviše me zanimaju razne tehnike meditacije i disanja te sve što mi pomaže u osobnom rastu. Sve ono što sam naučila kroz ovo putovanje želim sada dijeliti s drugima. “

Nataša je strastvena zaljubljenica u hranu i pripremu iste. “Čvrsto vjerujem da ono što unosimo u sebe uvelike utječe na naše fizičko, ali i psihičko zdravlje i upravo se zbog toga svojim receptima trudim ljudima približiti hranu biljnog podrijetla te pokazati kako ona može biti itekako ukusna i zanimljiva.”