Menu
JA, MAMA

Dojim i tek sada nemam što za obući

Noćna mora, a ujedno i veliki užitak svake žene je pronaći idealnu haljinu za event na kojem želite zablistati i svima pokazati kako se super osjećate nakon poroda. Jedini problem na koji možete naići je kako pronaći idealnu haljinu dok dojite? Ovo naravno podrazumijeva odlazak na dnevna događanja na koja će i vaši mališani ići s vama.
Nedugo nakon što sam rodila, bila sam kuma na krštenju i s obzirom na to da je Lota već bila dovoljno velika da s nama odradi cijeli dan te predivne dužnosti, poveli smo ju i zablistala je u prekrasnoj plavoj haljinici i prsluku od bijelog umjetnog krzna. Mogu samo reći da sam ja mogla doći obučena i u plastičnu vreću za smeće, nitko ne bi ni primijetio – sve oči su bile upućene maloj buhtlici u kolicima koja je svoj outfit već znala super isfurati.

Ugl – vratimo se na temu – noćna mora mi je bila pronaći nešto u čemu ću moći bez problema dojiti, što će biti dovoljno svečano, a i povoljno jer sam znala da će se moje tijelo u narednim mjesecima drastično mijenjati i da to što tada kupim možda više nikada neću ni obući. Nazvala sam mamu, svoju vječnu partnericu u shoppingu, i krenule smo u obilazak shopping centara. Nakon nekoliko dana i totalnog gubitka motivacije, odlučila sam se za klasiku – crne malo kraće klasične hlače i košulju na vezanje oko vrata s dugim rukavima. Dosadno? Da, i ja mislim!

E baš zbog toga sam danas odlučila pomoći svima vama koji ste kao i ja sada u istom problemu. Prošetala sam kroz neke high street dućane i pronašla nekoliko modela haljina idealnih za sve mame dojilje i za ove vruće dane.
Na popis sam uvrstila šarene haljine za one mame čija dječica vole bljuckati, haljine s remenjem za naglašavanje struka i skrivanje posttrudničkog trbušćića, a i jednobojne haljine koje su izazov za sve mame u borbi protiv dojenačkih mrlja. Mame, spremne za shopping?