Menu
LIFESTYLE

Collage najava: Košarkaška utakmica “Širi dobro”

Inspire Me u suradnji s KK Cedevita, udrugom Možemo zajedno, Start-Up udrugom i portalom eCroatia organizira košarkašku utakmicu „Širi dobro“.

Utakmica je dio istoimene humanitarne akcije, a sva prikupljena sredstva bit će namijenjena izgradnji škole u Africi koju provodi Dejan Nemčić.

Glavni dio programa utakmica predviđen je za utakmicu s poznatim osobama, u kojoj će snage odmjeriti Inspire Me i zvijezde Luke Vidovića. Igrati će Luka Bulić, Hrvoje Šalković, Tomislav Jelenčić, Alen Bokšić, Stipe Sladoljev, Danko Družijanić i brojni drugi, a sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Ivane Mišerić.

Ambasadori akcije su Ivana Paradžiković, Igor Čerenšek, Arsen Šolić i Bruno Blumenschein, a podržavaju je i Zoran Vakula, Damir Jugo

KK Cedevita će najaviti novu sezonu, a sudionici će se moći družiti i slikati s prvotimcima ovogodišnje ekipe.

U sklopu eventa odigrat će se i basket 3*3 turnir, a čast pobjednika hakla odnijeti će jedna od 20 ekipa, predstavnika fakulteta, institucija, kompanija, veleposlanstava i udruga.

Program počinje turnirom u basketu (16-19 sati), a nakon toga slijedi glavni dio programa tj. utakmica s poznatim osobama (Inspire Me vs. Lukine zvijezde) koja je na programu u 19 sati.

Cjelokupni program se odvija u Cedevitinom domu košarke na Velesajmu.

Širimo dobro! Vidimo se 27.09. 🙂