Menu
MODA

Coccinelle urbana džungla u Karla trgovinama

U urbanoj modnoj džungli ove jeseni će vladati ikone stila – Coccinelle torbice u svim oblicima, bojama i s neodoljivim uzorcima divljih životinja. Nova kolekcija popularnih talijanskih torbica predstavljena je u novouređenoj Karla trgovini u Frankopanskoj ulici i otkrila kojim modelima nisu odoljele domaće trendseterice.

Foto: PR

 Na dobro poznatoj modnoj adresi gdje uvijek možete pronaći najsvježije svjetske trendove – Karla trgovini u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici, predstavljena je nova kolekcija ikona profinjenog, talijanskog stila – Coccinelle torbica.

Zaniah, Olivia, Rivea Viper i Arlettis samo su neki od modela torbica za kojima uzdišu trendseterice diljem svijeta, a novu jesen-zima sezonu definiraju dominantnim životinjskim uzorcima – poput pitona, leoparda i krokodila. Njihov profinjeni dizajn neodoljivo pristaje različitim modnim stilovima, baš kao i generacijama, što su apsolutno dokazale „Coccinelle žene“ na zagrebačkom predstavljanju. Mila Elegović, Olja Vori, Lejla Filipović, Antonija Blaće, Nevena Rendeli, Dora Predojević i Jelena Marinović zaustavile su dah prolaznicima prošetavši najnovije trendove koji će se nositi diljem svijeta i koji će se neosporno kopirati ove sezone.

Izrađene da ugode ženi, olakšaju joj svakodnevicu i istaknu njen stil, Coccinelle torbice savršeni su modni suputnik u svakoj sezoni. Nove torbice sa životinjskim uzorkom izvrstan su odabir želite li svom stilu dodati moćnu i odvažnu notu. Odaberite svoju omiljenu Coccinelle torbicu u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili web trgovini karla.hr, spojite je s kaubojkama, visokim čizmama na petu ili elegantnim salonkama te odvažno koračajte urbanom džunglom, poput naših „Coccinelle žena“.