Menu
LIFESTYLE

Brojni poznati uživali u ledenom pop-up baru Corona Sunsets Session

Da se u hladne zimske dane može odlično zabavitiuz očaravajući zalazak sunca, dokazali su brojni gosti na otvorenju zimskog pop-up bara Corona Sunsets Session na krovu Zagreba.Vidikovac na Sljemenu kaopoznata zagrebačka lokacija tako je bila idilično mjesto za opuštanje od zimskih sportova i druženje uz osvježavajuću Coronu. Uz pivo, uz koje obavezno ide i kriška limete na otvorenju pop-up bara uživala su i brojna poznata lica: Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Daniel Bilić, Ana Radišić, Lea Mijatović, Lara Antić, Filip Dizdar te mnogi drugi.

Fotografije: Promo

Corona Sunsets Session,globalno poznat event, prvi put se predstavio Hrvatskoj u Zagrebu, u lipnju prošle godine, a u ovom zimskom ruhu iznenadio je brojne skijaše i posjetitelje zagrebačke planine s koje je zalazak sunca najljepši prizor. Tijekom iduća dva tjedna, od četvrtka do nedjelje, lounge zona u prirodi uz ritmove DJ-a postat će hit mjesto za bijeg od gradske vreve i odmora od zimskih radosti. Nakon službenog otvorenja zimskog bara, sviželjni odlične glazbe, zabave i jedinstvenog zimskog ugođaja dobrodošli su na Corona Sunsets Session, koji je u svojem prvom izdanju osvojio i goste i društvene mreže.

Corona Sunsets Sessionpop-up bar otvoren je od 18. siječnja, do nedjelje, 21. siječnja te od četvrtka, 25. siječnja do nedjelje, 28. siječnjaod 11 do 23 satana Vidikovcu Sljeme, a sve informacije o događaju mogu se pronaći na Facebook stranici Corona Sunsets Session.